Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27838
Players nickname
Kodic Stefan
Suspect ID
8569,4114,17274
Date of violation
Dec 2, 2023
Time of violation
17:55
Proofs
https://youtu.be/ZzLyUsrotEg

Stefan Kodic

Player
Player
Sve se vidi u povu svi su krsili pravila a posebno ovi sto su me hapisli pritom mi je opsovao majku na putu ka zatvoru nista nisam imao kod sebe, videcete sve pa odlucite ima puno prekrsenih pravila

Cortez12

Player
Player
Evo da se nadovezem na zalbu jer sam ja taj sta ti je opsovao .. Namazan si sreca pa nemam POV kad si dosao ispred stanice kad si ti nama jebavao sve zivo i nezivo i prijetio sa Visom silom i sa raznim glupostima... Ali kako to nisi stavio da se vidi sve iskreno kako je bilo i sta ? A ne ovako supacki zalbu da stavis ... Meni nije tesko ici u jail i dobiti warn jer sam uradio to svjesno ali kad ti nama svima jebes majke itd to nisi okacio ??? Tako da stavi cijeli POV da se iskreno vidi sve vec ako se zalis i tjt

Stefan Kodic

Player
Player
gde sam vam psovo majku
bubica mi je Kodic#0009 dodji da ti pokazem ceo snimak

Cortez12

Player
Player
Ma necu da dodem na bubicu brt jesam ja kriv oke ja ne bizim od toga al digao si mi zivce prvo ti pa ovi ostali moji iz PDA nisam trebao znam al sory opet cu ja reci da budem fer i korekt

Cortez12

Player
Player
OD POV sta ja imam ovo kad sam zvao admine da objasnim situaciju jer je doticni orijetio u sred RPA sa visom silom... Znaci nisam palio pov ali ima kolegu ako bude potrebno traziti cu ga ... Ali eto rekao sam sta sam imao i evo Tefo admin je dosao i pitao sam ga kako bi se on ponasao da mu dodje netko i jebe sve pa evo odgovor imate tu .... Jer ako sam ja kriv i ako budem kaznjen tako isto zelim da bude i doticni sta se zali ... A da sam kriv jesam i nikad nisam bjezao od roga ! Hvala i cekam na admina sta ce da odgovori necu da pisem vise nista

Simon Corey

Player
Player
Nakon pregleda žalbe, odlučio sam odbiti ovu žalbu.
  • Ispravke nisu urađene u zadato vrijeme

Status
Not open for further replies.
Top Bottom