Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28723
Players nickname
Tayson Bumbar
Administrators nickname
Allen Sikter
Date
Dec 2, 2023
Time
7:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=4VYZ14n7i2U&ab_channel=Niko

taysonbumbar

Player
Player
Ja i moj drug (43571) smo radili kao kolekcionari.Njega su ubili dok je bio u autu i njegovo tijelo (les) je palo ispod auta. On je zvao hitnu, a bolnicar je dosao i ignorirao ga. Nedugo nakon toga ja zovem admina da pomeri kola. Taman kada je admin odgovorio sa "dolazim" desio mi se bug i auto mi je nestao. Mislio sam da ga je admin pomerio, ali zapravo se desi bug koji je vec 6 mjeseci aktivan i desava se cesto. Nakon toga dobivam demorgan za PG i pokusavam uz dobru volju da mu objasnim no on odgovar: "negledam ja bubicu". Mislim da je u interesu svih nas da ovaj projekt dozivi uspijeh, ali tesko ukoliko igraci projekta budu morali provoditi 120 minuta u celiji za nesto sto su napravili (ali nisu krivi za to) . Uz najbolje misli nadam se da ce te me razumeti i razmortiti situaciju iz mog kuta pogleda. Neka vas sreca prati.

taysonbumbar

Player
Player
isto tako zaboravio sam da napomenem ID bolnicara jest (9188), to mozete takoder da vidite u snimku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom