Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4839
Players nickname
Kole_Familia
Suspect ID
10407
Date of violation
Feb 20, 2022
Time of violation
22:20
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=X45-O6Ugv0s

Kole

Player
Player
Na snimku se jasno vidi da doticna osoba pokusava da ometa toj trke u kojoj sam ucestvovao, posto je na samom startu trke promasio gde treba da se krene(Toga nema u video zapisu) kako sam nastavljao da vozim trku video sam da doticna osoba pokusava da me ometa i da zeli da se slupa u mene sve vreme 3 do 4 kruga sve dok se trka nije zavrsisa(ono sto cete videti u videu) posle trke kako sto stoji u videu to da sam uzeo submachine gun i poceo da ga pucam jer me je iznervirao(Stoji u videu)
dalje cak i nakon trke otisao sam da proverim koje doticna osoba koja je pokusavala da me skrene sa trke, cak sam ja i jedno dva puta udario iz nervoze(Stoji u videu)
ovim zelim da kazem da smo obadvojica krivi, ali zelim jedno a to je da se oba dvojici izruci kazna koju zasluzujemo i da bude ravnopravana, takodje zelim da pogledate lepo i protumacite video zapis kako na kraju ne bi ispale (Ne)ispravne kazne.
Hvala na razumevanju Kole_Familia

Kole

Player
Player
Ja se izvinjam ako mozete da mi napisete kako da stavim pravilno naslov posto ne znam skracinicu za event smetnju
bio bih zahvalan

Jerry Thompson

Player
Player
Ja se izvinjam ako mozete da mi napisete kako da stavim pravilno naslov posto ne znam skracinicu za event smetnju
bio bih zahvalan
Tako kako sto ste promenili, samo dodaj na kraju ID od osumnjicenog. CarRam | ID .

Jerry Thompson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 10407 dobit će kaznu za PG.
  • ID 4839 dobit ce kaznu za RDM.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom