Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
31
Players nickname
Daniel Zampa
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Nov 24, 2023
Time
23:00
Proofs
https://imgur.com/a/y6qhCKT

Daniel Zampa

Player
Player
Joined
Jun 1, 2021
Messages
70
Poštovani Mujo i Abrahame,

Dobio sam nedavno ban za 1.7 pravilo zbog moje nesmotrene greške od koje ne bježim i iskreno priznajem. Ni u kom slučaju mi nije namjera bila prekršiti to pravilo već je riječ o neupućenosti. Moja greška je što to nisam osobno provjerio sa administracijom već sam puko vjerovao informacijama koje su mi prosljeđivali moji poznanici prilikom sličnih ili istih situacija.
Molio bih Vas još jednom da razmotrite moju žalbu jer nikad prije nisam kažnjen za navedeno pravilo. Točnije pri početku servera sam bio banan za 1.7 pravilo, ali me osobno kurator projekta unbanovao kroz par dana jer se ustanovilo da je bila greška admina te da navedeno pravilo ipak nisam prekršio.
Uistinu smatram da zaslužujem priliku da ispravim ovu grešku kao što je prilika data i ostalim igračima koji su svjesno/nesvjesno prekršili isto pravilo za isti ili sličan problem.
Spreman sam i na money wipe jer jedino do čega mi je stalo je da spasim sve što sam godinama gradio sa čitavom porodicom te da ne propadne sve zbog moje greške i neupućenosti.
Unaprijed se zahvaljujem na razumijevanju te se nadam da će te razmotriti moju žalbu,
S poštovanjem
Daniel Zampa
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom