Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
36600
Players nickname
Lazar Rokafela
Suspect ID
8464+24209
Date of violation
Dec 4, 2023
Time of violation
7:29
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=OpEWgn--TI0

Lazar Rokafela

Player
Player
Postovanje svima, palim jutros nasu omiljenu igricu i doceka me 5 wanteda (zvjezdica kako god) i 180k kazne. Igricu sam ugasio sinoc oko 23:30 mozda malo kasnije znaci nisam usao u sledeci dan a kazne sam dobio 4.12. Pri tome ne vozim auto vozim helikopter, auta voze moji iz familije. Dobio sam kazne i vjerovatno dosije za napad na sluzbeno lice i nepocinjenost kao i voznja u suprotnom smijeru sto ce se vidjeti i na slici ispod. E sada mene zanima kako oni znaju da sam to ja ondosno odakle im pravo da meni napisu kaznu ako je lice napalo drzanog sluzbenika i ubilo ga on se ne moze sjecati tablica itd. Ako je sluzbenik ubio lice onda je trebao saznati podatke o njemu preko dokumenata itd jer ga nisu napale tablice ni auto nego covjek. Ko god je radio kao drzavni sluzbenik to zna. 80k za kaznu voznja u suprotnom smijeru, ne bih bas rekao da je po zakoniku ali dobro. Plus kazna za nepocinjenost i huliganizam opet preko tablica vjerovatno s tim da ni jedna kola nemaju antiradar.
Gospoda je vjerovatno izvukla deblji kraj u borbi sa nekim od mojih iz familije pa zbog ne mogucnosti ili cega vec su odlucili da mogu da urade sta su uradili! I po pravilima sluzbe treba im pov od ovoga sto su uradili koji me jako interesuje!
S toga molim da dostave pov i da se kazne, da u buduce ne unistavaju rp drugim ljudima i ne zloupotrebljavaju svoje pozicije.
Dokaz slika:

Paca Vice

Player
Player
Auto registrovan na tebe je pocinio zlocin te napravio vise saobracajnih prekrsaja gde su napisane kazne u vrednosti koje treba biti po zakonu.
Mene ubio niko nije, naravno pali su posto su " dobri " rokaci. Tkd tvoji su izvukli " deblji " kraj jer pojma nemaju.
Posalji ih kod mene na trening za pucanje :*
A naravno tvoja familija ne zna da igra RolePlay pa dolaze rade MK i nakon sto ih uhvatimo urade CL.

Last edited:

Lazar Rokafela

Player
Player
Pa bio si nesposoban da ih uhvatis pa si malo pomislio da sam mozda ja bio i tu si samo malo prekomjerno upotrebio svoje mogucnosti nista strasno.

Paca Vice

Player
Player
Pa bio si nesposoban da ih uhvatis pa si malo pomislio da sam mozda ja bio i tu si samo malo prekomjerno upotrebio svoje mogucnosti nista strasno.
Sposoban da ih ubijem 2v1 nakon sto su radili MK pa posle CL, nemam ja sta da mislim, vozilo registrovano na tebe uradilo zlocin i tjt.
Puno pravo imamo da pisemo poternicu za vozilo preko tablica.
Vidim da pojma nemas o RP-u.
Nauci ih da pucaju posto pojma nemaju.

Lazar Rokafela

Player
Player
Zato ti imas, mozes pisati za nepocinjenost al isto tako mozes i moras znati da je auto mozda rentano, pozajmljeno ukradeno, aaa da pise ti sharing pa znas da je sharing i pise ti ukraden na radaru pa znas! Kako mozes znat ko je Lazar Rokafela kom si piso kaznu aklo nisi naso dokumente. Mozda su mi ukrali kola...

Walter Wilson

Bog je prvo sebi bradu stvoril
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 24209 dobit će kaznu za FailRP
  • FailRP - Po saobracajnom zakoniku glasi : 3.2 Pridržavanje utvrđenog smjera prometa, kao i primijenjenih oznaka na cestama, obvezno je za sva vozila. Napomena: Vožnja u suprotnoj traci ceste kažnjiva je novčanom kaznom od 10.000 dolara. Samim ovim što ste izdali kaznu koja je veća nego što je propisano prekršili ste pravilo FailRP
  • Ostali državni nisu prekršili server pravila
  • Vi kao lider familije morate pripaziti kome dajte mogućnost da voze automobile, policija ako nije u mogućnosti onesposobiti negativca te ukoliko on vozi automobil koji je registriran oni imaju puno pravo teretiti osobu na čije ime je vozilo registrirano po RP-u

Status
Not open for further replies.
Top Bottom