Postovanje svima, palim jutros nasu omiljenu igricu i doceka me 5 wanteda (zvjezdica kako god) i 180k kazne. Igricu sam ugasio sinoc oko 23:30 mozda malo kasnije znaci nisam usao u sledeci dan a kazne sam dobio 4.12. Pri tome ne vozim auto vozim helikopter, auta voze moji iz familije. Dobio sam kazne i vjerovatno dosije za napad na sluzbeno lice i nepocinjenost kao i voznja u suprotnom smijeru sto ce se vidjeti i na slici ispod. E sada mene zanima kako oni znaju da sam to ja ondosno odakle im pravo da meni napisu kaznu ako je lice napalo drzanog sluzbenika i ubilo ga on se ne moze sjecati tablica itd. Ako je sluzbenik ubio lice onda je trebao saznati podatke o njemu preko dokumenata itd jer ga nisu napale tablice ni auto nego covjek. Ko god je radio kao drzavni sluzbenik to zna. 80k za kaznu voznja u suprotnom smijeru, ne bih bas rekao da je po zakoniku ali dobro. Plus kazna za nepocinjenost i huliganizam opet preko tablica vjerovatno s tim da ni jedna kola nemaju antiradar.
Gospoda je vjerovatno izvukla deblji kraj u borbi sa nekim od mojih iz familije pa zbog ne mogucnosti ili cega vec su odlucili da mogu da urade sta su uradili! I po pravilima sluzbe treba im pov od ovoga sto su uradili koji me jako interesuje!
S toga molim da dostave pov i da se kazne, da u buduce ne unistavaju rp drugim ljudima i ne zloupotrebljavaju svoje pozicije.
Dokaz slika:
Gospoda je vjerovatno izvukla deblji kraj u borbi sa nekim od mojih iz familije pa zbog ne mogucnosti ili cega vec su odlucili da mogu da urade sta su uradili! I po pravilima sluzbe treba im pov od ovoga sto su uradili koji me jako interesuje!
S toga molim da dostave pov i da se kazne, da u buduce ne unistavaju rp drugim ljudima i ne zloupotrebljavaju svoje pozicije.
Dokaz slika: