Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Miki Angel

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Mihajlo
2. Vaše godine : 18
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 3-6h
5. Vaš Diskord: mikiii2137
6. Vaše Ingame ime: Miki Angelll
7. Vaš ID : 27167

Dodatne Informacije

1. Lider za... The Families

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

1: Stekao sam mnogo iskustva s aspekta kriminala i prava, tako da imam čvrsto razumevanje kako organizacija funkcionise i šta treba preduzeti. Moje iskustvo me naučilo važnim lekcijama o svemu opcenito. Pokazao sam predanost u gangsterskim i pravnim organizacijama.

2: Što se tiče bande, ciljam na ujedinjenje i pružanje svakome u bandi svrhu za napredovanje i učenje, budući da podržavam i razumem svakog člana. Moj glavni cilj bio bi izgraditi odličan odnos sa svakim članom kako bismo ojačali našu vezu i zajedno delovali kao sila s kojom se ne treba šaliti.

3: Lideri uvek trebaju brinuti o svojim članovima bez obzira na sve. Brinut ću se o članovima pod mojim vodstvom. Pružit ću im sve što im može trebati za napredovanje i ucenje u org. Pažljivo ću birati svoje zamenike i visoke zapovednike kako bi i oni mogli pomoći članovima bande.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

Jedan od mojih glavnih ciljeva bio bi podučavati i pokazivati kako se stvari rade te pružiti nove prilike svima.
Moj drugi glavni cilj bio bi provesti što više FZ raid-a, pljački Gun store/trgovina i drugih događaja koliko god mogu.
Takodje bi smanjio krsenje pravila i svaki novi clan bi bio detaljno bio ispitan pravila pre ulaska u organizaciju.
Organizovao bi talacke sa drugim bandama i dogadjaje.

EX I Ballas Leader
EX I RS Administrator

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaceno,budite 08.12. u 19h u cekaonici na nasem Diskoru spremni

Status
Not open for further replies.
Top Bottom