Postovanje, dobio sam kaznu za FailRP by Walter Wilson, ja priznajem da sam pogresio jer sam napisao igracu kaznu od 80k po starom clanu saobracajnog zakonika koji sam instalirao sa grand rp foruma, (3.2.2 Vožnja suprotnom trakom autoceste kaznit će se novčanom kaznom od 80.000 USD i oduzimanjem vozacke dozvole, te kaznom zatvora do 30 mjeseci.) nisam video da ste dodali nove zakonike dok nisam proverio grand rp discord.
Zamolio bih da mi pruzite jos jednu sansu jer nisam znao da je dodato novo zakonodavstvo. Jos ce mi se povuc biografija a ove godine sam bas slabo prekrsio pravila (imam ukupno 2 ili 3 prekrsena pravila ove godine)
P.S Greskom sam napisao razlog kazne igracu 3.2 Voznja suprotnom trakom umesto 3.2.2 Voznja suprotnom trakom
Zamolio bih da mi pruzite jos jednu sansu jer nisam znao da je dodato novo zakonodavstvo. Jos ce mi se povuc biografija a ove godine sam bas slabo prekrsio pravila (imam ukupno 2 ili 3 prekrsena pravila ove godine)
P.S Greskom sam napisao razlog kazne igracu 3.2 Voznja suprotnom trakom umesto 3.2.2 Voznja suprotnom trakom