By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pa nek dostave pov ako su RPaliOdakle znas da nisu RPali povrede ?
Nismo skocili nego pali, ja ne vidim ovde u POV da nije RP-ano ?sve se vidi u pov-u kako 3 clana org SAHP skacu sa krova
S obzirom da su skocili kao supermen cisto sumnjam da su rpaili da su povredjenjiOdakle znas da nisu RPali povrede ?
Sjajan odg nemoj da kom vise ljubi te bratNismo skocili nego pali, ja ne vidim ovde u POV da nije RP-ano ?
Ako neko puca na tebe i ako ti je zivot ugrozen, ti ces skociti sa zgrade. Visina ovde nije veca od 7 metara tkd ono nije PG, rpali su povrede.S obzirom da su skocili kao supermen cisto sumnjam da su rpaili da su povredjenji
Ti da ides da se umijes, “nismo skocili, pali smo” ej zivote…Nismo skocili nego pali, ja ne vidim ovde u POV da nije RP-ano ?
Nije im se otvorio padobran .. ljubi ih bratTi da ides da se umijes, “nismo skocili, pali smo” ej zivote…
Samo me zanima ko ga je uhapsio na kraju ako oni nisu a ostavili ga vezanog ?Ne bre skacu momci od 10 metra nista pokukaju malo i tolko sibaj nista se nije desilo…
hahaha mora li ako su nije problemSamim tim sto te nisu digli jer se plase za svoj zivot, kao sto sam rekao, neko je gadjao snajperom ljude i morali su da skoce.