Igrac pobegao u GZ, zatim napravio i LTA.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Mate voli da sjece videoDe si Mate Legendo
al buraz daj pov od pocetka pucao si bez brojanja i sada kacis kad vec kacis nauci da cijeli pov kacis pa onda da se ja i ti druzimo u celijiVidi se čist LTA, nemas razlog da čitaš komentare i mjenjaš svoju odluku... Žalba na odluku admina će biti objavljena, duži POV nemam, krenuo sam da snimam od tog momenta, jer je vidno krenuo da bježi u GZ. LP
A Vi ste?al buraz daj pov od pocetka pucao si bez brojanja i sada kacis kad vec kacis nauci da cijeli pov kacis pa onda da se ja i ti druzimo u celijilijep pozdrav
ja sam onaj koga ste okacili a također daj cijeli pov di si rokao bez brojanja ocigledno je buraz da to nije cijeli pov sto si ga stavioA Vi ste?
Možemo li da vidimo Vaš POV?
Ako misliš da sam prekršio neko pravilo, okaci svoj POV, ja sam okačio žalbu na tebe sa dvoljno dugim i jasnim POV.ja sam onaj koga ste okacili a također daj cijeli pov di si rokao bez brojanja ocigledno je buraz da to nije cijeli pov sto si ga stavio
nemam ja sto pametni lijepo ti je Administrator rekao daj cijeli pov i rijesit ce se a ne sjec pov lijep pozdravAko misliš da sam prekršio neko pravilo, okaci svoj POV, ja sam okačio žalbu na tebe sa dvoljno dugim i jasnim POV.
Admin nije donjeo ispravnu odluku, što mogu da zaključim iz mog predhodnog iskustva, viši admini će nadam se donjeti ispravnu. Pozdrav!nemam ja sto pametni lijepo ti je Administrator rekao daj cijeli pov i rijesit ce se a ne sjec pov lijep pozdrav
o bome je a meni nazalost nije shadowplay sacuvao pov s gustom bi te kacio za G.P 6.15 tako da buraz moj nemoj se izvlaciti daj cijeli pov ili povuci zalbu nemoj se sramotit Lijep PozdravAdmin nije donjeo ispravnu odluku, što mogu da zaključim iz mog predhodnog iskustva, viši admini će nadam se donjeti ispravnu. Pozdrav!