Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15448
Players nickname
Mate Jovanovic
Suspect ID
43053
Date of violation
Dec 5, 2023
Time of violation
22:06
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=C_HzmsZGQ9c

Domo Doublade

Cijenim tuđe, volim svoje - tako sam naučio❤️
Leader of unofficial org
HAHAH aj dobro aj daj cijeli pov di si prije toga puco bez brojanja

Domo Doublade

Leader of unofficial org
jer prije toga je pucao bez brojanja Zahtijevam administraciju da zatrazi duzi pov

Mate Jovanovic

mate.ba
Player
Vidi se čist LTA, nemas razlog da čitaš komentare i mjenjaš svoju odluku... Žalba na odluku admina će biti objavljena, duži POV nemam, krenuo sam da snimam od tog momenta, jer je vidno krenuo da bježi u GZ. LP

Domo Doublade

Leader of unofficial org
Vidi se čist LTA, nemas razlog da čitaš komentare i mjenjaš svoju odluku... Žalba na odluku admina će biti objavljena, duži POV nemam, krenuo sam da snimam od tog momenta, jer je vidno krenuo da bježi u GZ. LP
al buraz daj pov od pocetka pucao si bez brojanja i sada kacis kad vec kacis nauci da cijeli pov kacis pa onda da se ja i ti druzimo u celiji :) lijep pozdrav

Domo Doublade

Leader of unofficial org
A Vi ste?
Možemo li da vidimo Vaš POV?
ja sam onaj koga ste okacili a također daj cijeli pov di si rokao bez brojanja ocigledno je buraz da to nije cijeli pov sto si ga stavio

Domo Doublade

Leader of unofficial org
Ako misliš da sam prekršio neko pravilo, okaci svoj POV, ja sam okačio žalbu na tebe sa dvoljno dugim i jasnim POV.
nemam ja sto pametni lijepo ti je Administrator rekao daj cijeli pov i rijesit ce se a ne sjec pov lijep pozdrav

Domo Doublade

Leader of unofficial org
Admin nije donjeo ispravnu odluku, što mogu da zaključim iz mog predhodnog iskustva, viši admini će nadam se donjeti ispravnu. Pozdrav!
o bome je a meni nazalost nije shadowplay sacuvao pov s gustom bi te kacio za G.P 6.15 tako da buraz moj nemoj se izvlaciti daj cijeli pov ili povuci zalbu nemoj se sramotit Lijep Pozdrav

Status
Not open for further replies.
Top Bottom