Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
49970
Players nickname
Kico Kristijan
Suspect ID
21626
Date of violation
Dec 5, 2023
Time of violation
16:42
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=dOhqoIR2fQI

Paca Vice

Player
Player
Pre toga su ulazili u bazu NG-a, nek prilozi snimak taj iz auta crnog, ako udjes u NG to ti je KOS zona ima pravo da ti puca bez brojanja.

c.stxjcxc

(ง'̀-'́)ง
Player
Pre toga su ulazili u bazu NG-a, nek prilozi snimak taj iz auta crnog, ako udjes u NG to ti je KOS zona ima pravo da ti puca bez brojanja.
on u tom trenutku nije bio u KOS zoni. Sta ako je neko potpuno drugo bio u Autu. Ne mozete Auto prepoznati preko tablica, zato sto je Sharing auto. ima 300 auta sa istim Tablicama u gradu.

Paca Vice

Player
Player
on u tom trenutku nije bio u KOS zoni. Sta ako je neko potpuno drugo bio u Autu. Ne mozete Auto prepoznati preko tablica, zato sto je Sharing auto. ima 300 auta sa istim Tablicama u gradu.
Ja ne znam sta ti snimas, tebe pucao niko nije nemas sta da se mesas, tu sedite kod NG baze kao da je neki kamp u pitanju. Stalno baitate svi odatle, POV pre pocetka situacije bar 1 minut, ovde 20 sec POV-a.
Nema sta da se prica tu, nemas dovoljno dokaza.

c.stxjcxc

(ง'̀-'́)ง
Player
Ja ne znam sta ti snimas, tebe pucao niko nije nemas sta da se mesas, tu sedite kod NG baze kao da je neki kamp u pitanju. Stalno baitate svi odatle, POV pre pocetka situacije bar 1 minut, ovde 20 sec POV-a.
Svejedno i ako mene niko nije pucao, ja smatram da je SAHP prekrsio pravilo, i smatram da je najpametnije to okaciti, pa nek Administracija ovog servera odluci dali ce biti kaznjena Organizacija, ili samo pojedine osobe.
Hvala lepo i dovidjenja

DjukelaCash

Player
Player
Kako nema dovoljno dokaza kad se na kraju pov-a jasno vidi kako sahp broji ,a da nije dao uslov. Umesto što nama pametuješ na forumu mogao si malo da naučiš momke pravilima da ne bi pravili ovakve greške.

Paca Vice

Player
Player
Kako nema dovoljno dokaza kad se na kraju pov-a jasno vidi kako sahp broji ,a da nije dao uslov. Umesto što nama pametuješ na forumu mogao si malo da naučiš momke pravilima da ne bi pravili ovakve greške.
Nema sta da ucim momke, uradili su kako treba, ako treba tebe da ucim, javi mi :)

Paca Vice

Player
Player
Svejedno i ako mene niko nije pucao, ja smatram da je SAHP prekrsio pravilo, i smatram da je najpametnije to okaciti, pa nek Administracija ovog servera odluci dali ce biti kaznjena Organizacija, ili samo pojedine osobe.
Hvala lepo i dovidjenja
da li *

Dejan Solejic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 49970 dobit će kaznu UB+MG (sedite u turskom sedu u KOS zoni pored naoružanih ljudi)
  • ID 45355 dobit će kaznu UB (sedite u turskom sedu u KOS zoni pored naoružanih ljudi)
  • ID 8841 dobit će kaznu za MG
  • ID 45193 dobit će kaznu za CB
  • ID 7561 dobit će kaznu za CB
  • Što se tiče 6.15 niste povezani sa situacijom, tako da ne mogu znati istoriju bliskih događaja između njih i sportskog auta, na vašem snimku se ne vidi da li se on stalno okreće na toj krivini i vraća, drugo brojanje bez uslova nisu morali ni da broje KOS zona je od table ispred SAHP terenca , i na vas su slobodno mogli otvoriti vatru

Status
Not open for further replies.
Top Bottom