By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!on u tom trenutku nije bio u KOS zoni. Sta ako je neko potpuno drugo bio u Autu. Ne mozete Auto prepoznati preko tablica, zato sto je Sharing auto. ima 300 auta sa istim Tablicama u gradu.Pre toga su ulazili u bazu NG-a, nek prilozi snimak taj iz auta crnog, ako udjes u NG to ti je KOS zona ima pravo da ti puca bez brojanja.
Ja ne znam sta ti snimas, tebe pucao niko nije nemas sta da se mesas, tu sedite kod NG baze kao da je neki kamp u pitanju. Stalno baitate svi odatle, POV pre pocetka situacije bar 1 minut, ovde 20 sec POV-a.on u tom trenutku nije bio u KOS zoni. Sta ako je neko potpuno drugo bio u Autu. Ne mozete Auto prepoznati preko tablica, zato sto je Sharing auto. ima 300 auta sa istim Tablicama u gradu.
Svejedno i ako mene niko nije pucao, ja smatram da je SAHP prekrsio pravilo, i smatram da je najpametnije to okaciti, pa nek Administracija ovog servera odluci dali ce biti kaznjena Organizacija, ili samo pojedine osobe.Ja ne znam sta ti snimas, tebe pucao niko nije nemas sta da se mesas, tu sedite kod NG baze kao da je neki kamp u pitanju. Stalno baitate svi odatle, POV pre pocetka situacije bar 1 minut, ovde 20 sec POV-a.
Nema sta da se prica tu, nemas dovoljno dokaza.
Kako nema dovoljno dokaza kad se na kraju pov-a jasno vidi kako sahp broji ,a da nije dao uslov. Umesto što nama pametuješ na forumu mogao si malo da naučiš momke pravilima da ne bi pravili ovakve greške.Ja ne znam sta ti snimas, tebe pucao niko nije nemas sta da se mesas, tu sedite kod NG baze kao da je neki kamp u pitanju. Stalno baitate svi odatle, POV pre pocetka situacije bar 1 minut, ovde 20 sec POV-a.
Nema sta da se prica tu, nemas dovoljno dokaza.
Nema sta da ucim momke, uradili su kako treba, ako treba tebe da ucim, javi miKako nema dovoljno dokaza kad se na kraju pov-a jasno vidi kako sahp broji ,a da nije dao uslov. Umesto što nama pametuješ na forumu mogao si malo da naučiš momke pravilima da ne bi pravili ovakve greške.
da li *Svejedno i ako mene niko nije pucao, ja smatram da je SAHP prekrsio pravilo, i smatram da je najpametnije to okaciti, pa nek Administracija ovog servera odluci dali ce biti kaznjena Organizacija, ili samo pojedine osobe.
Hvala lepo i dovidjenja