Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Korumpirana biografija za EMS I Petar Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.

Petar Verstappen

Player
Player
Joined
Sep 22, 2023
Messages
14
Puno ime: Petar Verstappen
Spol: Musko
Starost: 25
Datum rodjenja: 03.10.1998
Nacionalnost: Srbin
Mjesto rodjenja: Leskovac, Srbija
Otac: Nisam Upoznao
Majka: Nisam upoznao
Visina: 200cm
Boja ociju: Braun
Boja kose: Bela
Licnost: Jak,brzo vozi,voli oružije
Hobiji: posle posla na autoput voziti preko 300km/h

Životna priča:
Petar Verstappen,rodjen 03.10.1998 poreklom iz Leskovca, Srbija, nosi sa sobom priču o izazovima i selidbi izvan granica svoje rodne zemlje. Rođen u skromnom okruženju, suočavao se s teškoćama koje su ga vodile ka neizvesnoj budućnosti. Nedaće u domovini postale su neizdržive, te je odlučio preći okean i započeti novo poglavlje u Los Santos-u.
Migracija nije bila samo fizički prelazak granica; predstavljala je i emotivni put od prošlosti prema nepoznatom. U Los Santos-u, gradu kontrasta, Petar se suočava sa svežim izazovima. Od sjaja visokih nebodera do senki problematičnih kvartova, njegov život postaje složena priča o prilagodbi, traženju identiteta i suočavanju s novim izazovima.
Uprkos nostalgiji prema Leskovcu, Petar Verstappen se trudi da pronađe svoje mesto u pulsirajućem ritmu Los Santos-a. Njegova životna priča, isprepletena korenima iz Srbije i izazovima koje donosi život u ovom dinamičnom gradu, postaje priča o hrabrosti, adaptaciji i potrazi za sopstvenim mestom pod suncem, ili bolje rečeno, neonima Los Santos-a.

Petar Verstappen je počeo svoju karijeru u Emergency Medical Services (EMS) sa srcem punim želje za pomoći. Kao Psiholog, istakao se brzim i smirenim reakcijama u hitnim situacijama. Njegova posvećenost i stručnost odveli su ga na poziciju 04 Supervizora, gde je postao ključna figura u koordinaciji medicinskih intervencija i vođenju tima.
Verstappenova karijera u EMS-u nije samo profesionalno uspinjanje, već i iskustvo odricanja i predanosti zajednici. Njegova sposobnost da ostanu smiren pod pritiskom i brza analiza situacija čine ga efikasnim supervizorom koji inspiriše tim da pruži najbolju moguću pomoć u teškim trenucima.

Jedini ishod: 1 - Moći obavljati bilo kakve ilegalne aktivnosti samo dok Niste na dužnosti (i dalje morate slijediti pravila servera )
 

Biggus Nibbus

Player
Player
Joined
Apr 21, 2022
Messages
3,022
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom