Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
25552
Players nickname
Ivano Lampicca
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Apr 24, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/3VuUuiy

Ivano Lampicca

Player
Player
Postovani. Proslo je vec vise od 6 mjeseci od mog bana na mainu za G.P 1.8. Priznajem pogrijesio sam ne znajuci pravila imao sam interakciju maina i twinka i jako se kajem zbog toga. Ukoliko bi ste mogli da mi pruzite sansu jako bih to cijenio i pristajem na money wipe ukoliko je to potrebno kao i na sve druge vrste wipeova koje budete rekli. Opet kazem nisam znao toliko pravila i nisam znao da se to ne smije raditi i tek sam sada svjestan posljedica svega toga i jako se kajem zbog toga Ide raspust kao i blagdani i volio bih da ponovo igram zajedno sa svojim drugarima na ovom predivnom projektu i puno bih cijenio pruzenu sansu bar na mom main accountu ID 25552 Molim vas jos jednom da mi oprostite jer zaista nisam imao lose namjere i zao mi je zbog svega sto se desilo i iskreno se kajem ukoliko dobijem posljednju sansu maksimalno cu se potruditi da cak ni obicna pravila ne krsim i da budem pravi Roleplay igrac bez krsenja pravila. Hvala unaprijed nadam se pozitivnom odgovoru. Svako dobro zelim.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom