Postovani. Proslo je vec vise od 6 mjeseci od mog bana na mainu za G.P 1.8. Priznajem pogrijesio sam ne znajuci pravila imao sam interakciju maina i twinka i jako se kajem zbog toga. Ukoliko bi ste mogli da mi pruzite sansu jako bih to cijenio i pristajem na money wipe ukoliko je to potrebno kao i na sve druge vrste wipeova koje budete rekli. Opet kazem nisam znao toliko pravila i nisam znao da se to ne smije raditi i tek sam sada svjestan posljedica svega toga i jako se kajem zbog toga Ide raspust kao i blagdani i volio bih da ponovo igram zajedno sa svojim drugarima na ovom predivnom projektu i puno bih cijenio pruzenu sansu bar na mom main accountu ID 25552 Molim vas jos jednom da mi oprostite jer zaista nisam imao lose namjere i zao mi je zbog svega sto se desilo i iskreno se kajem ukoliko dobijem posljednju sansu maksimalno cu se potruditi da cak ni obicna pravila ne krsim i da budem pravi Roleplay igrac bez krsenja pravila. Hvala unaprijed nadam se pozitivnom odgovoru. Svako dobro zelim.