Naslov: Unban Za Pare
Refren: Unban za pare, to je stvarno to, Gaziš sve prepreke, nema stani-ko, Zarobljen u igri, juriš do cilja, Svaki korak napred, novi je tril-ja.
Strofa 1: Pogled u daljinu, svetla me zovu, Unban za pare, neka svi znaju. Radim, ne stajem, to je moj san, Od jutra do mraka, sledim taj plan.
Sve su oči uprte, svi gledaju sad, Unban za pare, to je moj grad. Trčim za snovima, do vrha se penjem, Svaki je korak, novo iskustvo meni.
Refren: Unban za pare, to je stvarno to, Gaziš sve prepreke, nema stani-ko, Zarobljen u igri, juriš do cilja, Svaki korak napred, novi je tril-ja.
Strofa 2: Ne zadržava me ničije mišljenje, Unban za pare, to je moje biće. Svaki uspon, svaki je pad, Al' ja se ne predajem, to je moj grad.
Strpljenje, rad, i malo sreće, Unban za pare, to je moja veština. Svaki je dan prilika nova, Da se pokaže snaga, da se san ostvarova.
TKO GOD ISKORISTI OVU PJESMU DOBIT CE COPYRIGHT STRIKE NA SVOJ YOUTUBE KANAL, PAZITE SE BALAVCI.
Lijep pozdrav drugovi moji sve vas jebem, Jakov Balboa. :----------------------------------------------------------------D - Markov kurac