Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Makivanje s crne liste projekta | Marko Simba

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16817, Marko
Players nickname
MarkoSidma
Administrators nickname
MarioD
Date
Jan 4, 2013
Time
0000
Proofs
/

te0vich142

Player
Player
Bok, ja sam Jakov Balba i dobil sam crnulistu na projektu, zamolio bih vas za posljednu sansu jer nikad nisam mislio provaliti na drugarov akaunt i balaviti po server MOLIM VAS ZA UNBAN, vbucks giftnu karticu vam dam. Vi svi zasluzujete biti kuratori projekta jer ste svi jako fer administratori i nikad vam nitko nije platio za unban i svi koji to govore NEMAJU NIKAKVE DOKAZE! Legende ste, bok.
gytLhc9L8NIJoqpdTKv-Inhheq6bIKEYj-IrnfupHEE_350x200_1x-0.jpeg

te0vich142

Player
Player
Naslov: Unban Za Pare

Refren: Unban za pare, to je stvarno to, Gaziš sve prepreke, nema stani-ko, Zarobljen u igri, juriš do cilja, Svaki korak napred, novi je tril-ja.

Strofa 1: Pogled u daljinu, svetla me zovu, Unban za pare, neka svi znaju. Radim, ne stajem, to je moj san, Od jutra do mraka, sledim taj plan.

Sve su oči uprte, svi gledaju sad, Unban za pare, to je moj grad. Trčim za snovima, do vrha se penjem, Svaki je korak, novo iskustvo meni.

Refren: Unban za pare, to je stvarno to, Gaziš sve prepreke, nema stani-ko, Zarobljen u igri, juriš do cilja, Svaki korak napred, novi je tril-ja.

Strofa 2: Ne zadržava me ničije mišljenje, Unban za pare, to je moje biće. Svaki uspon, svaki je pad, Al' ja se ne predajem, to je moj grad.

Strpljenje, rad, i malo sreće, Unban za pare, to je moja veština. Svaki je dan prilika nova, Da se pokaže snaga, da se san ostvarova.

TKO GOD ISKORISTI OVU PJESMU DOBIT CE COPYRIGHT STRIKE NA SVOJ YOUTUBE KANAL, PAZITE SE BALAVCI.
Lijep pozdrav drugovi moji sve vas jebem, Jakov Balboa. :----------------------------------------------------------------D - Markov kurac

Status
Not open for further replies.
Top Bottom