hocu da vidim POV mladog momka
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!aj sto vas je on tu pucao,a mene koji sam bio na krovu i gde sam vas sprejao sa AR-om jel ste coravi i nemate oci da skontate odakle vas neko puca aj popij kafu pojedi keks i smiri se znam da ti je teskoNapominjem da je nas 5 onetapao,ukoliko je bilo svih 5 doubletapova,big respect,i pogledajte sliku pazljivo
Jel zabranjeno brate zatraziti pov jednog veoma sumnjivog killa kao sto vidis na POVU? Aj da je mene samo onetapao,vec je i par mojih,napomenuo sam ako su svih 5 bili doubletapovi svaka cast,ali eto i snimak sam usporio i video gde je metak od mene odleteo,bas zbog toga sam zatrazio,i bagovanje radia nisam spomenuo to je manje vise i nbtn u poslednje vremeaj sto vas je on tu pucao,a mene koji sam bio na krovu i gde sam vas sprejao sa AR-om jel ste coravi i nemate oci da skontate odakle vas neko puca aj popij kafu pojedi keks i smiri se znam da ti je tesko
ja ti opet kazem da sam vam svima video glave sa krova i da sam vam lepio dangare po njusci i norm da ce decko doc i puci 1/2 puta i ti pao al kako os ko te ebe laku nocJel zabranjeno brate zatraziti pov jednog veoma sumnjivog killa kao sto vidis na POVU? Aj da je mene samo onetapao,vec je i par mojih,napomenuo sam ako su svih 5 bili doubletapovi svaka cast,ali eto i snimak sam usporio i video gde je metak od mene odleteo,bas zbog toga sam zatrazio,i bagovanje radia nisam spomenuo to je manje vise i nbtn u poslednje vreme
Na kojem god da si krovu nemoguce je videti nas tamo doleja ti opet kazem da sam vam svima video glave sa krova i da sam vam lepio dangare po njusci i norm da ce decko doc i puci 1/2 puta i ti pao al kako os ko te ebe laku noc
moguce jebem ti luster u kupatiluNa kojem god da si krovu nemoguce je videti nas tamo dole
Evo ide nemoj da places samo da ga izbacim na ythocu da vidim POV mladog momka
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti zalbu
Trazi se ID 20562 da dostavi svoj POV
Ima rok 12h!
Decko ti si glupNapominjem da je nas 5 onetapao,ukoliko je bilo svih 5 doubletapova,big respect,i pogledajte sliku pazljivo
boze boze sto postavi pov, greota od boga ovo karanje