Igrac se vraca 2 put u krug nije mu prvi put u 3:42 umire u 3:43 me ubija.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!hahhahahahahahhafin je taj nedozvoljen redux sto koristis
HAhahahaahahahahahah slobodnoREDUX IMA PAR VENTOVA KROZ KOJI SE BUSI KOJI NISU DOZVOLJENI ZATRAZIO BI PC CHEK I DA SE PROVERI NJEGOVA ISTORIJA PREBACIVANJE STVARI SA MAINA NA TWINK
Bukvalno lupetas gluposti samo, aj da tebe pccREDUX IMA PAR VENTOVA KROZ KOJI SE BUSI KOJI NISU DOZVOLJENI ZATRAZIO BI PC CHEK I DA SE PROVERI NJEGOVA ISTORIJA PREBACIVANJE STVARI SA MAINA NA TWINK
aeBukvalno lupetas gluposti samo, aj da tebe pcc
ja sam cuo da ti ides na en servere da vidis koji je cheat najbolji da koristis na rs
svakodnevno to radimja sam cuo da ti ides na en servere da vidis koji je cheat najbolji da koristis na rs
laz zivota1 POV DESIO MISSE BAG U SNIMANJU I RIKNULO MI JE SNIMANJE NA PET SEKUNDI PA SAM GA OPET UPALIO NA TOM EVENTU
nemoras mi verovati na mojoj graficki je bilo majnovano i zato je sjebanalaz zivota
"bole me kurac prestajem igrati" maaa nisiii bagabjuzaoo baguje graficka lagano1 POV DESIO MISSE BAG U SNIMANJU I RIKNULO MI JE SNIMANJE NA PET SEKUNDI PA SAM GA OPET UPALIO NA TOM EVENTU
"bole me kurac prestajem igrati" maaa nisiii bagabjuzaoo baguje graficka lagano
bahahahahhah1 POV DESIO MISSE BAG U SNIMANJU I RIKNULO MI JE SNIMANJE NA PET SEKUNDI PA SAM GA OPET UPALIO NA TOM EVENTU