iyi günler admin. Türkiye'de yaşıyorum. Bulunduğum şehir Kahramanmaraş. Yaklaşık 10 ay önce burada 2 büyük deprem olmuştu. Bu yüzden sürekli internetimiz kesiliyor. Bu sabah oyuna girdim ve ofis görevini aldım. Ofis görevinde metal toplama görevi vardı ve Çiflik 1'de ezberlediğim birkaç yere giderek görevimi yaptım. O sırada yönetici beni bir yere ışınladı ve discord ses kanalına gelip ekranı paylaşmamı istedi. Tamam dedim ve discord kanalına giriş yaptım. Maalesef oyun açıkken Discord'a giriş yaptığımda internetten dolayı kesintiler yaşandı. Sesi duyamadım ve ekranı açamadım. Herhangi bir hile ya da dolandırıcılık yapmadığım halde Discord'dan ve oyundan düşürüldüm, dolayısıyla anlamsız bir 60 günlük uzaklaştırma cezası aldım. Konumu paylaşabilirim. Türkiye Kahramanmaraş 2 büyük depremden dolayı internetimiz sürekli kesiliyor. 8 ay boyunca oyunda para biriktirdim ve bir ev aldım. Benim hatam olmadan tüm çabalarım yok olacak. Lütfen bana yardımcı olmanızı ve hesabımı tekrar açmanızı rica ediyorum. teşekkürler.