Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
19647
Players nickname
Senshi Vacci
Suspect ID
0000
Date of violation
Dec 10, 2023
Time of violation
19:32
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=VEf8QLOYI0c

Tobias Rieper CREW

Player
Player
U logovima moze da se vidi ubistvo, da si razmislio pre nego sto si napisao, ne bi komentarisao ovde nista, tako da ne bi ulazio u dalju raspravu sa npc familijom, dobicete sta zasluzujete i to je to
Slazem se ne ulazi u raspravu bolje nije to za tebe... nastavi da places to ti ide super. Naravno da u logovima moze da se vidi ubistvo ali nije bilo namere stojis na sred ulice kao panj

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Ne zanima me vasa neformalna , dobicete svako posebno demorgan pa se jebite usta tu 3 sata, zabole me i za tebe i za tvoju npc familiju, da ste kasvetni imali bi neformalnu i ne bi vam lider bio banovan, budi mi dobar

zamolio bi admine da se svaki naredni offtopic kazni
Vidim koliko vas ne zanima nasa neformalna a napisali ste roman 🤣 ne bi vas vise zadrzavao forum rperi vidimo se u gradu. Malo ste nam se ukakili :)

Tobias Rieper CREW

Player
Player
ID: 21211 - Zaustavlja coveka u gradu, ubija ga i time krsi G.P 6.15, nakon cega dolaze jos 3 coveka, trazite im pov da vidite sta rade. Nakon toga ga isto ID:21211 dize sa puskom - PG

POV -

Nakon par minuta stojimo kod svoje kuce ID: 11372 krece da gazi autom i ubija Garija (ID:22622), sto mozete videti u logovima - VDM

Nakon toga ja izlazim izlazim i krecem da pucam na njih jer su ubili Vukotu (ID6593) , ubica ID:21211 isto mozete videti u logovima - G.P 6.15 , znam da radim i ja 6.15,MG jer pisem mrtav u ooc chat i slazem se da se kaznim i ja za to.

Nakon cega ID:47105 gazi autom i mene VDM dok me ID:21211 i ID:30062 pucaju, i ubijaju- G.P 6.15

POV -

Nakon toga zovu policiju i kazu kako smo naoruzani, i ID:11372 pokusava da ubaci Nikoli ID:42700 kokain u dzep ali greskom ubacuje fibovcu ID:44274 - FAIL RP/PG nakon cega ga isti taj fibovac vezuje a ostatak njegove familije krece da puca na fib bez brojanja i ubija Nikolu(ID42700) - G.P 6.15

Nikolin POV -

Zeleo bi da ovu zalbu razmotre kuratori neformalnih organizacija i da kazne npc familiju koja ide gradom i rdma ljude, upropastava nam svima igru i slicno, lp
Samo bi dodao isto kako taj fibovac zna da sam mu baš ja greškom ubacio. Da nije malo čitanje tog texta gore MG si se zapitao malo stručnjače za pravila? 😂

I da kažeš isto upropašćavamo vam rp a stojiš i gledaš kako su se dva lika pokačila i komentarišeš. Jak ti je rp, vrhunski nema šta. Pre će biti da ti nisi video rp ni na slici, nemaš svoj pa snimaš druge po gradu. Svaka tebi čast majstore ja bi ti dao orden za forum ratnika godine

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Ja nisam kacio fib nego vas tako da ja sa njim nemam nista, okacio sam sta sam zeleo, ne zanima me fibovac koji je doso da radi svoj poso, vas problem je sto ne umete ni drogu da date pravoj osobi, aj ljubim te, dosta caskanja sa tobom😘
Ali bitno je da ti znaš putem teksta da sam ja ubacio 😂 apsolutni si šampion. Pi manje magnezijuma može da škodi

Uki Beli

The GOD
Player
ID: 21211 - Zaustavlja coveka u gradu, ubija ga i time krsi G.P 6.15, nakon cega dolaze jos 3 coveka, trazite im pov da vidite sta rade. Nakon toga ga isto ID:21211 dize sa puskom - PG

POV -

Nakon par minuta stojimo kod svoje kuce ID: 11372 krece da gazi autom i ubija Garija (ID:22622), sto mozete videti u logovima - VDM

Nakon toga ja izlazim izlazim i krecem da pucam na njih jer su ubili Vukotu (ID6593) , ubica ID:21211 isto mozete videti u logovima - G.P 6.15 , znam da radim i ja 6.15,MG jer pisem mrtav u ooc chat i slazem se da se kaznim i ja za to.

Nakon cega ID:47105 gazi autom i mene VDM dok me ID:21211 i ID:30062 pucaju, i ubijaju- G.P 6.15

POV -

Nakon toga zovu policiju i kazu kako smo naoruzani, i ID:11372 pokusava da ubaci Nikoli ID:42700 kokain u dzep ali greskom ubacuje fibovcu ID:44274 - FAIL RP/PG nakon cega ga isti taj fibovac vezuje a ostatak njegove familije krece da puca na fib bez brojanja i ubija Nikolu(ID42700) - G.P 6.15

Nikolin POV -

Zeleo bi da ovu zalbu razmotre kuratori neformalnih organizacija i da kazne npc familiju koja ide gradom i rdma ljude, upropastava nam svima igru i slicno, lp
Za ovo od mene dobijs follow

Lafo Denzy

Player
Player

POV -

POV -

Nikolin POV -

Npc crew

Simon Corey

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu.
  • ID (21211) dobiće kaznu za G.P 6.15 plus PG.
  • Zabranjeno dizati igrača s puškom u ruci, kao i pucati bez pravog RP razloga i odbrojanih 5 sekundi.
  • ID (11372) dobiće kaznu za FailRP.
  • Bez ikakvih radnji pokušao da ubaci drogu drugom igraču u džep i time uništio RP.
  • ID (30062) dobiće kaznu za G.P 6.15.
  • Kada ste izvan ghetta, morate imati validan RP uslov i odbrojati pet sekundi prije nego ubijete nekoga.
  • ID (19647) dobiće kaznu za G.P 6.15.
  • Kada ste izvan ghetta, morate imati validan RP uslov i odbrojati pet sekundi prije nego ubijete nekoga.
  • Familija koja je prekršila navedena pravila nije neformalna, te shodno tome, ne mogu ni dobiti warn na familiju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom