Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ban za konstantno krsenje pravila | Muja Simba

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16726
Players nickname
Munja Magluta
Administrators nickname
Muja Simba
Date
Mar 10, 2023
Time
00;00
Proofs
xxx

munjavi021

Player
Player
Zeleo bi da se izvinim svima kojima sam ikada unistio rp kao i administraciji jako mi je zao za ono sto sam radio i stvarno samo zelim da se vratim na projekat mnogo mi ne dostaje i jako mi se igra vas projekat.
Zamolio bi da mi date zadnju sansu jel ne znam kako da trazim oprost a smatram da je ljudski gresiti kao i oprostiti neke stvari tako da bi danas teo da vas zamolim da mi oprostite i obecavam da se necete pozaliti ako mi oprostite . izvinjavam se jos jednom i samtram da sam odrastao, nisam vise ko pre prepaljeno dete da krsi pravila i to.
Jako mi je zao al znajte da bi ja trosio mnogo vremena na ovaj rp .
Hvala na vremenu izvdoljenom i nadam se ponov srecanju na rpu.

Luka Joe

Player
Player
Zeleo bi da se izvinim svima kojima sam ikada unistio rp kao i administraciji jako mi je zao za ono sto sam radio i stvarno samo zelim da se vratim na projekat mnogo mi ne dostaje i jako mi se igra vas projekat.
Zamolio bi da mi date zadnju sansu jel ne znam kako da trazim oprost a smatram da je ljudski gresiti kao i oprostiti neke stvari tako da bi danas teo da vas zamolim da mi oprostite i obecavam da se necete pozaliti ako mi oprostite . izvinjavam se jos jednom i samtram da sam odrastao, nisam vise ko pre prepaljeno dete da krsi pravila i to.
mislim da ce ti mujo kratko i jasno reci Uzivaj u bleklisti al nisam siguran

Gedora

https://youtu.be/UcQXgrRKQpM?si=H2VRuOe0Hqtuf5Vu
Player

Status
Not open for further replies.
Top Bottom