By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nazalost nemam zar ne bih okacio da imam ali ovo je dovoljno mislim da bi to bilo i previseZamolio bi POV od početka situacije od kada su te ubili pa nadalje..
Ovako batonga namerno si se pomerio sto ne smes da radis u tek je rp situacija druga stvar u geto si otvori kartu vidi da je to geto teritorija trece pijes magnezijum plus fail rp jasno se cuo da je polomljena kamerica tako da radis fino lepo self report samo za fail rp fear isto zoves admina u tok na rp situaciju da ti pomogne za rp da uspes da se izvuces sto isto ne smes da radis bolje izbrisi da ne ides dalje sa ovim zato sto svako ima svoju takozvanu "kamericu" u dzhepic za svaki slucajSve u videu osim toga sto su me ubili al ubijanje van geta bez brojanja robanje u gradu pretrazivanje spustenih ruku pretrazivanje od napred i tokom pretrazivanja oni znaju bas da ja imam tacno 200 metaka
Zamolio bih da se svi off-topic komenatari kazneOvako batonga namerno si se pomerio sto ne smes da radis u tek je rp situacija druga stvar u geto si otvori kartu vidi da je to geto teritorija trece pijes magnezijum plus fail rp jasno se cuo da je polomljena kamerica tako da radis fino lepo self report samo za fail rp fear isto zoves admina u tok na rp situaciju da ti pomogne za rp da uspes da se izvuces sto isto ne smes da radis bolje izbrisi da ne ides dalje sa ovim zato sto svako ima svoju takozvanu "kamericu" u dzhepic za svaki slucaj
Ako mislis da je off topic komentar bajo nije zato sto lik lepo ti objasnjava sta si pogresio i kako si pogresio a ti sto neces da saslusas je tvoj problem i se vadis sad na tu pricuZamolio bih da se svi off-topic komenatari kazne
Off-topic izmedju mene i admina bajoAko mislis da je off topic komentar bajo nije zato sto lik lepo ti objasnjava sta si pogresio i kako si pogresio a ti sto neces da saslusas je tvoj problem i se vadis sad na tu pricu
Momak tu se prekida getto nema on sta tu da roba jasno se vidi pisalo bi da je getto al nije i ne moze da zna koliko metaka imam nisu mi rekli ni uz sta da stanem nego robaju na sred puta okle znam koji me roba 2 nemaju pusku molio bih da sad cutite da adminu ne pravimo veci poso da mora citat sve ove komentareAko mislis da je off topic komentar bajo nije zato sto lik lepo ti objasnjava sta si pogresio i kako si pogresio a ti sto neces da saslusas je tvoj problem i se vadis sad na tu pricu
Bato ovako nemas dovoljno dokaza ni za pg da se radi ni fail rp samo obrisi zalbu da ne slusam ovo opet molim te ljubi te brat ce da te castim ja 50k sutra samo obrisi ovo da ne bude smeanje na kraj stom ti toliko stalo za 50k u igricu .Momak tu se prekida getto nema on sta tu da roba jasno se vidi pisalo bi da je getto al nije i ne moze da zna koliko metaka imam nisu mi rekli ni uz sta da stanem nego robaju na sred puta okle znam koji me roba 2 nemaju pusku molio bih da sad cutite da adminu ne pravimo veci poso da mora citat sve ove komentare
брате отвори карту то ти је гет
То Мозда је гето али си видо ста раде ликовибрате отвори карту то ти је гето