Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
21837
Players nickname
Laza Zmaj
Suspect ID
42945, 43895
Date of violation
Dec 11, 2023
Time of violation
14:00
Proofs
https://imgur.com/a/tyecbKK

Laza Notorious

Player
Player
Postovana administracijo,
Igrac ima dodir twink main jer je na mainu postavljao, a na twinku prodavao baterije, stavljane su u fam autp i uzimate sa twinka. Nemam tacan dokaz i nisam siguran u koje vreme se to odvijalo ali znam da jesti, ipak mozete da proverite u logovima. Igrac je vec par puta trazio bl i ne znam sto nije dobio kada su on i njegova familija previse toksicni. Takodje jedan od njegovih clanova su mi rekli da je igrac prebacivao pare sa maina na twink preko fam balansa. Hvala.

Last edited:

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
Igrac ima dodir twink main jer je postavljao oglase na twinku kako prodaje baterije a one su bile postavljane sa maina i stavljane u fam auto sto je samim time dodir. Nemam tacan dokaz i nisam siguran u koje vreme se to odvijalo ali znam da jesti, ipak mozete da proverite u logovima. Igrac je vec par puta trazio bl i ne znam sto nije dobio kada su on i njegova familija previse toksicni. Hvala.
samo si ljubomoran nista vise.

John Frantelli

Babo
Player
Igrac ima dodir twink main jer je postavljao oglase na twinku kako prodaje baterije a one su bile postavljane sa maina i stavljane u fam auto sto je samim time dodir. Nemam tacan dokaz i nisam siguran u koje vreme se to odvijalo ali znam da jesti, ipak mozete da proverite u logovima. Igrac je vec par puta trazio bl i ne znam sto nije dobio kada su on i njegova familija previse toksicni. Hvala.
ma lik je prebacivo pare sa maina na twink preko fam balansa

Lulex Cashh

Player
Player
koju bolest ovog sveta trebas da imas da trosis vreme kaceci druge ljude i upropastavas im roleplay...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom