Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38979
Players nickname
Robinho Junior
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Dec 11, 2023
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/

Robinjo Junior

Player
Player
Postovana administracijo, prije otp. mjesec dana sam dobio perma ban na moj glavni racun ( Robinho Junior ) zbog prekrsenog pravila 6.22. Nisam se prije sjetio da objavim zalbu ali prije nekoliko dana sam skupio neke dokaze koji mozda mogu da mi vrate glavni acc, moj twnik je Robinjo Junior, twink imam jer nisam tio prestat sa rp-om svidjeo mi se server i ljudi na njemu zato sam nastavio sa rp-om. Kajem se sto sam uradio ono sto jesam, kajem se sto sam izgubio acc zbog stvari vrjednih 200-300k ali pored svega toga idalje imam poruke sa likom koji me kacio, kad je okacio zalbu javio mi se i rekao "ako vratis sve stvari povuc cu zalbu" ja taj dan nisam imao vremena da udjem na server i vratim mu sve, bio je dogovor da za sutradan da sve nadjemo ingame i sve rijesimo ali ja sam vec taj isti dan dobio ban na 60 dana pa poslje nekog vremena permu, volio bi se vratit na stari acc jer imam dosta stvari i svega a sto se tice lika koji me kacio njemu bi vratio sve stvari i dodao bih 1 milku kao izvinjenje za sve sto sam uradio. Evo su poruke:

Status
Not open for further replies.
Top Bottom