Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Marabunta Grande I Lukaa Obilicc

Rejected
Status
Not open for further replies.

Luka Angell

Leader
Leader
1. Vaše ime IRL:Luka
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT +1
4. Prosjek online po danu:od 4 do 8 sati
5. Vaš Discord:luka1649
6. Vaše ingame ime:Lukaa Obilicc
7. Vaš ID:2274

Dodatne informacije

1. Lider za Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):

1. Želim da postanem Lider ove organizacije jer od kada sam dosao na GRAND prva organizacija je bila kriminalna organizacija tu sam se upozano sa sistemom-- rada kao gangster.U dosta gengova sam bio HC i uz posmatranje video sam kako je to biti lider organizacije.Zelim da se fokusiram na eventove kao sto su:FZ-ride,Turf-ovi,Tajne radnje,Podmornica,Talacke situacije...

2.
Za ulazak u organizaciju trazio bih pravila grada i geto pravila i ti ljudi bih morali imati 7 godina u gradu.

3. Održao bih sastanke 1 nedeljnom kako bih video da li je sve u redu sa članovim i da li imaju neke zamerke u organizaciji i delio bih bonuse posle svakog dobro odradjenog eventa i ljudima koji su tu aktivni i trude se za organizaciju.Kao lider trazio bih ozbiljnost na svakoj akciji koju odradimo i kada se salimo salimo se u umerenoj kolicini.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1. Pravila-Kako bi RolePlay bio zanimljiviji i kako bi uopšte bio RolePlay svako mora da zna pravila i necu imati toleranciju u vezi toga.
2. Toxicnost ne bih tolerisao i kaznjavao bih najstrozijom merom.
3. Aktivnos clanova nagradjivao bih Rank-up kako bih im dao dodatnu volju i zelju za jos veci trud i rad.
4. Truditi se da Marabunta ne stvara lose misljenje drugim organizacijama nego da bude dobra sa većinom od organizacija.
5. Sa drugim ogranizacijama kako bih ostali u dobrim odnosima radili bih zajedo Talacke radnje i druge akcije.

SRECNO SVIMA!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom