Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
14991
Players nickname
Seba Kralj
Suspect ID
44525 30311
Date of violation
Dec 13, 2023
Time of violation
12:59
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=wicp7X00CbQ

Seba_Kralj

Active Member
Leader of unofficial org
ovako znaci pustit cu 2 videa gdje sam ja dotcinom maticno broju 44525 brojao i dao mu zahtjev da se skloni i brojao sam mu fino i on je reko da se ce maknuti medutim non stop bejtovo i stao pokraj valjda ceko svog druga koji je matcni broj 30331 vidi se na snimki da ne broji nego samo dolazi i ceka moje brojanje i nakon toga ulece 44525 i puca po meni bez ikakvog brojanja ili nista ,molim da se doticne kazni jer su prekrisli pravilo ... drugi pov koji sam brojao

Last edited:

shaykk

Odmaraj se danju da noću možes spavat
Player
Buraz odbrojao si nam ja i on smo obojica dosli zajedno i ocu cijeli pov ko te je ubio i ocu od pocetka cijele situacije

shaykk

Player
ovako znaci pustit cu 2 videa gdje sam ja dotcinom maticno broju 44525 brojao i dao mu zahtjev da se skloni i brojao sam mu fino i on je reko da se ce maknuti medutim non stop bejtovo i stao pokraj valjda ceko svog druga koji je matcni broj 30331 vidi se na snimki da ne broji nego samo dolazi i ceka moje brojanje i nakon toga ulece 44525 i puca po meni bez ikakvog brojanja ili nista ,molim da se doticne kazni jer su prekrisli pravilo ... drugi pov koji sam brojao
A i ko sto vidimo ja odje nidje ne krsim pravilo g.p 6.5 nidje nisam ubio bolnicara

Seba_Kralj

Active Member
Leader of unofficial org
ako mislis da nesto ovdje nije u uredu molim od vas pov pa da vidimo lp

shaykk

Player
Ne znam dje vidis odje da sam te ja ubio ako moze samo pov ne trazim nista drugo ja nisam imao upaljenu kamericu

UrosPaci

Player
Player
Meni samo nije jasno sta je doticni izgovorio na snimku de da idem kakve sekunde ako se ovako daje zahtev onda uredu meni glasne zice nisu radile i tu nema sta ali po nekom pravilu doticni ID:14991 treba dobiti za istu stvar jer se nista ne razume sta prica sto se i vidi na snimku hvala.

Seba_Kralj

Active Member
Leader of unofficial org
Snimak nemas jel tako lijepo se cuje i kada si na takvim stvarima prosiri si krug slusanja na f12 jer ovaki neces nikad nista cuti ,i molim bez komentiranja bez pova

UrosPaci

Player
Player
Ovde nije obavezan snimak a na tvom se sve dovoljno cuje to jest necuje tako da nauci da pricas pa onda snimaj a i nisi ti taj koji ces reci dal smemo da komentarisemo hvala

Simon Corey

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu.
  • ID (30311) dobiće kaznu za G.P 6.15.
  • Kada ste izvan geta, potrebno je da izdate RP razlog, brojite pet sekundi i onda pucate u drugog.
  • Drugi igrač koji je bio tu nije uradio G.P 6.15 jer vas nije ni pucao, a nije ni dovoljno za bait jer je jednom otišao i vratio se ponovo.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom