Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
1555
Players nickname
Milan Mancic
Suspect ID
659, 16771
Date of violation
Feb 22, 2022
Time of violation
17:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=m6Ez28Nm24g

Milan Darkin

Player
Player
Koliko znam po novim pravilima ne sme da se pljacka i da se ubija (DM) na porodicnoj teritoriji, zbog toga nisam podizao ruke mozda sam uradio Fear RP, ali ID 16771 je prekinuo RP situaciju (KRP) i pozvao administraciju jer nisam podigao ruke kada su mi drzali puske samim tim uradio MG jer prica kako ce da zove Admina.

Eky Dee

Player
Player
Onda i ti radiš MG batice kako ti znaš da se on zove Petar? Nazvao si ga imenom+baituješ ulaziš i izlaziš X puta u dvorište

Milan Darkin

Player
Player
Ja sam jednom MG uradio (prepoznao sam ga po glasu jer ne pamtim ljude po ID-u). U dvorište sam ulazio jer mi on pretio da će da me ubije ako izdajem iz dvorišta.

Last edited:

Eky Dee

Player
Player
Ja sam jednom MG uradio (prepoznao sam ga po glasu jer ne pamtim ljude po ID-u). U dvorište sam ulazio jer mi on pretio da će da me ubije ako izdajem iz dvorišta.
Ti si pobegao do auta i vracao si se opet u dvoriste ,mogao si otici i tjt

Griefmaker

Player
Player
Koliko je vama samo dosadno na serveru.. najbolji odraz toga gubljenje igraca iz dana u dan pa i ovakve situacije...

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
Ovako, ti kao fibovac moras da imas barem 6 ljudi sa sobom da bi isao u dvoriste familije, uradio si RPS, dosao si ispred Fam House da ga hapsis a ne znas da ti njih 25 moze izac i ispucat te. Uradio si MG, prepoznao si lika po glasu iako je nosio Masku, i za to trebas biti kaznjen, Ovako samo dokazujes koliko ne znas pravila i mozes da navuces warn svojoj org.

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
sta je tebi tamo smesno, kada bi ti irl pobegao da 3 naoruzana lika stoje pored tebe. lice ne znas pravila bolje ni ne stavljaj na forum, stavio si sam sebe.

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
nema sta da povlacis zalbu, sam sebe si usosio pa povlacis da nebi dobio demorgan??

Petarv

Player
Player
Pravila prekrsena sa obe strane. Pljacka u gradu, pretrazivanje s puskom
A id 1555 trola. Svakako obe strane su masovno prekrsile
Kayne brtae nemoj bar ti da gresis koji vrv najbolje znaš pravila.Covek je ušao u dvorište gde nas je 4 došao je na moj posed naravno da mu smem raditi sta hocu a ovo ostalo se slazem uz to da imam pov isto.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom