Pozz Mujo,ponovo pisem appeal u kom ne zelim nesto da se ulizujem ili slicno da se kunem porodicu i slicno da vise necu prekrsiti ni jedno pravilo,Vec ponovo zelim da pitam za jos jednu zansu , razlog vec znas i sam . Zao mi je jedino sto nisam razmisljao i sto sam te bez ikakvog razloga izvrijedjao.Admine jesam uvrijedio a tebe narucito za sta mi jeste zao,ali server nisam i nemam nista protiv servera.Najbolja skripta koju sam vidio.Ali bas zato sto sam dobio blacklistu sto sam tebi rekao to sto sam rekao i sto si prihvatio moje izvinjenje za gluposti koju sam napravio bi volio da se vratim na server.Mislim znam dosta ljudi koji su ti svasta govorili pa su opet dobijali druge sanse.Ja jesam tebe javno izvrijedjao i dosta je to ljudi moglo da vidi,ali ni u jednom trenutku nisam pravio neke montaze kako bi pokazao kako krsim pravila i da se dokazem da sam neki lik tako sto cu vrijedjati server i tebe.Napisao si mi da ne mogu dobiti unban ali bi volio da na posten nacin dodjem nazad na server.A ne da kupujem vpn novi kompjuter,nove naloge i slicno.
Jos jednom izvini,necu te vise smarati,a kamoli vrijedjati.Samo bi bio mnogo zahvalan i znao bi da cijenis moje izvinjenje ako bi me unbanovao.Hvala na citanju
Jos jednom izvini,necu te vise smarati,a kamoli vrijedjati.Samo bi bio mnogo zahvalan i znao bi da cijenis moje izvinjenje ako bi me unbanovao.Hvala na citanju