Igram vec dzue vreme i znam skoro sva pravila.Ja sam zvao admina pod imenom Biigy Angel da dodje da me speca jer sam imao situaciju da igraci iz fema shuxna krse pravila nisam imao kamericu i zato sam njega zvao,napisao sam mu poruku u 20:04 on je napisao poruku u 20:06 i napisao je idem on je trebao da ostane sve vreme dok se situacije ne resi i zato sam ga zvao ali taj admin pod imenom Biigy je otisao nije resio problem nastavili su da krse pravila i on sta uradi "njega zove igrac iz tog fema da njega speca meni jos problem nije resio i otisao je kod njega i speca ga je" i tu dolazi do njega da oni tad krenu da postuju pravila posto ja nisam imao kamericu u tom trenutku mora da admin onda ima pov cele te situacije.Posto me je poslo u demorgan mene a ne njih posto nisam ispostovo rp a nisu ni oni on je samo mene poslo,i ja njega zovem da dodje do mene i kaze mi sta je to on uradio sto ih nije poslo kad sam ga ja zvao da me speca sto on meni odgovoara:nisam bio u tom trenutku tu a da vas podsetim on je meni napisao da dolazio u 20:06 a ta situacija se desila u 20:09 i tu je on otisao.Dolazio do toga da ja njemu pisem poruke u admin chetu sto je to uradio kako je mogao da me napusti i ode do drugog igraca sto on meni odgovara ako mislite sa sam pogresio da se zalim na njega i ja sam mu rekao da nije ispalo fer da nije lepo uradio posao i da me je zajebao. i ja sam zbog toga dobio G.P. 5.3 ja stvarno nez sta sam ja tu lose uradio nisam mu vredjao ni porodicu falimiju ni sam mu ni nista opsovao ali sam dobio ovu kaznu.Ako sam ista lose uradio ja se stvarno izvinjavam to je prvi put da sam ban dobio tako da pisem ovu poruku za unban
HVALA NA IZDVOJENOM VREMENU!!!
HVALA NA IZDVOJENOM VREMENU!!!