poz za celavog globusa
Lacman Kurtzman Player Player Joined Nov 14, 2021 Messages 948 Dec 16, 2023 #2 Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu. Molimo priložite POV od početka pa do kraja situacije (1 min.+). Imate 12 sati da dostavite POV. NAPOMENA: Svaki OFF-TOPIC na ovoj žalbi biti će kažnjen.
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu. Molimo priložite POV od početka pa do kraja situacije (1 min.+). Imate 12 sati da dostavite POV. NAPOMENA: Svaki OFF-TOPIC na ovoj žalbi biti će kažnjen.
Teo Elkhabib Alhabib🔥 Player Joined Jun 16, 2022 Messages 842 Dec 16, 2023 #3 pov 1minut ne mora biti saljem pov malo duzi to je pocetak si tuacije bukvalno sam ubijen dosao covek da me dize i ovaj me dovrsi sta tu nije jasno?
pov 1minut ne mora biti saljem pov malo duzi to je pocetak si tuacije bukvalno sam ubijen dosao covek da me dize i ovaj me dovrsi sta tu nije jasno?
Lacman Kurtzman Player Player Joined Nov 14, 2021 Messages 948 Dec 17, 2023 #4 Žalba ODBIJENA POV nije dostavljen u zadatom roku. ZATVORENO