Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Impostor
Suspect ID
0000
Date of violation
Dec 19, 2023
Time of violation
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/117/post-thread

Lucian-

Player
Player
Dobra večer,

ID 4738 dobio je Gun Store po drzavnoj cijeni kada se to nije smijelo, provjerite od koga i kada, zato jer se to desilo

ID 2702 imao je Rozi LV komplet te ga je dao ID-u 5162 koji je poznat po tome sto je kupio za RL pare sve zivo od svih regroupovaca al ste ovog gospodina izostavili. Provjerite interakcije ovog igraca sa ID-em 5162.

ID 114 (ne znam jel bamovan al nema veze provjerite svakako)dobio je pumpu Z-Energy pokraj kazina po drzavnoj cijena pogledajte kada i od koga zato jer se to desilo.

Noksii

VELIKI OTAC
Player
Dobra večer,

ID 4738 dobio je Gun Store po drzavnoj cijeni kada se to nije smijelo, provjerite od koga i kada, zato jer se to desilo

ID 2702 imao je Rozi LV komplet te ga je dao ID-u 5162 koji je poznat po tome sto je kupio za RL pare sve zivo od svih regroupovaca al ste ovog gospodina izostavili. Provjerite interakcije ovog igraca sa ID-em 5162.

ID 114 (ne znam jel bamovan al nema veze provjerite svakako)dobio je pumpu Z-Energy pokraj kazina po drzavnoj cijena pogledajte kada i od koga zato jer se to desilo.
...

Last edited:

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam Odbiti ovu žalbu.​
  • ID 4738 je vec kaznjen
  • Ostali navedeni ID-evi nisu prekrsili ovo sto ste naveli

Status
Not open for further replies.
Top Bottom