By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!selam alejkDobra večer,
ID 295 dobijao je biznis bankomat od ID-eva 10009, 15828 i 20730 po drzavnoj cijeni kada se to nije smjelo, provjerite kada zato jer se to desilo.
Bio si banan za to, al ne za istu situaciju, tako da ne pizdi i prihvati da si sjebo. Ima ljudi koji su dobili 2 puta kaznu za ono iz proslosti. Sta dobijes jednu kaznu iz proslosti i sve druge se zanemare?selam alejk
1.vec sam bio banan za 1.7 i dobio sam unban tako da se ne racuna
2.tad su bankomati vrijedili ispod 5m ili 5m tako da nije krseno 1.7 jer nije preslo 5mž
3.Allahimanet
Ај напуши се курца и не сери пичко малаBio si banan za to, al ne za istu situaciju, tako da ne pizdi i prihvati da si sjebo. Ima ljudi koji su dobili 2 puta kaznu za ono iz proslosti. Sta dobijes jednu kaznu iz proslosti i sve druge se zanemare?
upravo tako sam sebi si odgovorio jer nisam prekrsio pravilo posle toga, hvaljen IsusBio si banan za to, al ne za istu situaciju, tako da ne pizdi i prihvati da si sjebo. Ima ljudi koji su dobili 2 puta kaznu za ono iz proslosti. Sta dobijes jednu kaznu iz proslosti i sve druge se zanemare?
povuci me za kurac ne bi dobio ban slobodno reportaj zahvali se BoguŽabata, Žici, Kan i Nikolina. Zahvalite se ljudima sa kojima ste dobri, jer da nije bilo njih ovo nebi povukao. Uživajte u igri i ne petljajte se u tude poslove.
zapamti ovo ko se kaci bude jeban ides na bahame malo da te hlorira jojjjj al me hlorkaŽabata, Žici, Kan i Nikolina. Zahvalite se ljudima sa kojima ste dobri, jer da nije bilo njih ovo nebi povukao. Uživajte u igri i ne petljajte se u tude poslove.
okaci me pickoŽabata, Žici, Kan i Nikolina. Zahvalite se ljudima sa kojima ste dobri, jer da nije bilo njih ovo nebi povukao. Uživajte u igri i ne petljajte se u tude poslove.