Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Impostor
Suspect ID
295
Date of violation
Dec 18, 2023
Time of violation
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/117/post-thread

Adonis Zabataa

Player
Player
Dobra večer,

ID 295 dobijao je biznis bankomat od ID-eva 10009, 15828 i 20730 po drzavnoj cijeni kada se to nije smjelo, provjerite kada zato jer se to desilo.
selam alejk
1.vec sam bio banan za 1.7 i dobio sam unban tako da se ne racuna prije toga nista jer je sve oprosteno
2.tad su bankomati vrijedili ispod 5m ili 5m tako da nije krseno 1.7 jer nije preslo 5m
3.Allahimanet i nema potrebe da krijes identitet znam ko si

Lucian-

Player
Player
selam alejk
1.vec sam bio banan za 1.7 i dobio sam unban tako da se ne racuna
2.tad su bankomati vrijedili ispod 5m ili 5m tako da nije krseno 1.7 jer nije preslo 5mž
3.Allahimanet
Bio si banan za to, al ne za istu situaciju, tako da ne pizdi i prihvati da si sjebo. Ima ljudi koji su dobili 2 puta kaznu za ono iz proslosti. Sta dobijes jednu kaznu iz proslosti i sve druge se zanemare?

Vukasin Siciliano

Player
Player
Bio si banan za to, al ne za istu situaciju, tako da ne pizdi i prihvati da si sjebo. Ima ljudi koji su dobili 2 puta kaznu za ono iz proslosti. Sta dobijes jednu kaznu iz proslosti i sve druge se zanemare?
Ај напуши се курца и не сери пичко мала

Adonis Zabataa

Player
Player
upravo tako sam sebi si odgovorio jer nisam prekrsio pravilo posle toga, hvaljen Isus

Lucian-

Player
Player
Žabata, Žici, Kan i Nikolina. Zahvalite se ljudima sa kojima ste dobri, jer da nije bilo njih ovo nebi povukao. Uživajte u igri i ne petljajte se u tude poslove.

Adonis Zabataa

Player
Player
Žabata, Žici, Kan i Nikolina. Zahvalite se ljudima sa kojima ste dobri, jer da nije bilo njih ovo nebi povukao. Uživajte u igri i ne petljajte se u tude poslove.
zapamti ovo ko se kaci bude jeban ides na bahame malo da te hlorira jojjjj al me hlorka

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom