Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za FIB (Federalni istražni biro) | Teo Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.

Teo Elkhabib

Alhabib🔥
Player
Joined
Jun 16, 2022
Messages
813
Vaše ime u RL:Slavko





2.Vaše Godine:16





3. Vremenska zona: GMT+1





4. Prosječna aktivnost na dan: 6 do 12 h





5. Vaš Diskord: .katai.





6. Vaše Ingame ime:Teo Elkhabib




7. Vaš ID: 18441





Dodatne Informacije



1. Lider za: FIB


2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)










  • Služio sam kao vrhovna komanda u nekoliko LEO organizacija više od 9 meseci, pri čemu je značajan deo tog vremena bio posvećen FIB-u. Tokom svog mandata u FIB-u, stekao sam dragoceno znanje i stručnost sarađujući sa različitim direktorima FIB-a i razmenjujući svoja iskustva. Preuzeo sam odgovornosti u više odeljenja i uspešno vodio brojne specijalne operacije. Moje veštine mi omogućavaju da efikasno vodim i inspirišem različita odeljenja, obezbeđujući uspešne misije i održavajući visok nivo profesionalizma svakom trenutku. Tokom mog velikog angažmana u FIB-u, imao sam privilegiju da radim zajedno sa cenjenim direktorima kao što su Luka Lopac i Akira Bushido. U svojoj ulozi šefa odeljenja (HOD), uspešno sam završio dva plodna mandata pod njihovim rukovodstvom.


  • Pored toga, služio sam kao Chief od Staff pod vođstvom Nemanja Zajceva , stičući različita znanja, strategije i posebne taktike. U svom širem iskustvu unutar LEO-a, imao sam čast da služim kao pomoćnik Centralne Policije (LSPD) tokom mandata Nikola Falconea , što se pokazalo korisnim iskustvom.Šta više, imao sam priliku da doprinesem kao zamenik lidera u mandatu Hendrija Lata, što je bilo podjednako značajno. Sa snažnom osnovom profesionalizma i posvećenošću strogom poštovanju pravila i propisa, uveren sam u svoju sposobnost da efikasno vodim organizaciju i pružim pomoć u svakoj situaciji.


  • Posvećen sam tome da obezbedim uspešan mandat bez značajnih poteškoća. Nadovezujući se na nasleđe prethodnih uspešnih mandata FIB-a, moj primarni cilj je da nastavim borbu protiv korupcije i kriminala u gradu. Odlučan sam da podržavam ovaj moto i dam prioritet naporima u borbi protiv raznih bandi i sprovođenju efikasnih racija na crnim tržištima. Pored toga, iskoristiću posebne taktike, uspešne strategije i različite skupove veština koje sam stekao tokom svoje karijere da bih sarađivao sa drugim organizacijama i dodatno unapredio naš kolektivni uticaj.








3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.





1. za početak, moj cilj broj jedan je da ponovo uspostavim čvrstu vezu između FIB-a i brojnih različitih korporacija unutar metropole. Ističem ovaj prioritet zbog činjenice da smatram da je od najveće važnosti. tradicionalno, FIB nije održavala najefikasnije veze sa subjektima koji uključuju vladu. u nekom trenutku mogu marljivo da radim na tome da osiguram da svaka naša agencija uspešno sarađuje, radeći kolektivno na planiranju rešenja za grad, umesto da funkcionišu kao izolovani entiteti. u svakom slučaju, naš konačni cilj treba da bude solidarnost, a ne unutrašnji sukobi. Pravi protivnici su kriminalci i saradnici bandi sa kojima želimo da se suočimo.



2. Najvažnija odeljenja će biti prikrivena i 00, potrebno im je da budu profesionalni i da budu pametni da bi dobili spise slučajeva protiv porodice i bandi i budite oprezni jer tamo rizikuju život za nas, a drugi im treba da regrutuju ljude za nas, ali ne za bilo koga, ljudi koji znaju šta treba da rade i budu profesionalni svaki put, a ne biti neprofesionalan, ima svoje loše što se često dešava ovih dana, a ako ovo 2 odeljenja bude dobro, daću im bonus



3. Pravljenje dobrih taktika i dobrih poteza poput helikoptera je dobro za nas što moramo da pogledamo sa vrha i da nam kažemo preko radija što je dobro za našu situaciju kao što je pljačka prodavnice oružja, situacija sa taocima i slično, ali i da imamo članove iz drugih strana je takođe dobra stvar što nemamo sve organizacije na jednom mestu i borimo se tamo, bolje je imati ljude sa svakog dobrog mesta jer nam to daje šansu i dobru pomoć za nas



  • FIB, takođe poznat kao Federalni istražni biro, poseduje mnoštvo taktičkih prednosti u odnosu na druge organizacije za sprovođenje zakona. Međutim, imperativ je da sve organizacije, uključujući policijsku upravu Los Santosa (LSPD), patrolu na autoputu San Andreasa (SAHP), Nacionalnu gardu (NG), vladine agencije i hitnu medicinsku službu (EMS), aktivno učestvuju i daju prioritet efikasnom vežbanju. međusobno komuniciranje.


  • Ova saradnja je ključna za postizanje uravnoteženog, čistog i na kraju uspešnog rada. Od suštinskog je značaja za sve organizacije da usvoje jedinstven način razmišljanja po svaku cenu, obezbeđujući da se izbegnu greške i nesporazumi tokom misija. Težnjom ka unapređenju u svim oblastima možemo stvoriti bolje situacije u kojima niko neće snositi nepotrebne posledice.


  • FIB igra vitalnu ulogu u borbi protiv korupcije, sposoban je da uhapsi kriminalce sa bilo kog ugla ulice. Odlučan sam u borbi protiv korupcije i iskorenjivanju kriminala u našem gradu, oslanjajući se na ključne sposobnosti FIB-a.


  • U slučajevima koji uključuju situacije igranja uloga (RP), pridržavanje pravila postaje najvažnije. Preuzeću na sebe da osiguram da svi članovi poseduju dovoljno znanja o različitim scenarijima pre nego što se upuste u bilo kakvu akciju. Ova priprema će doprineti boljem donošenju odluka i poboljšati ukupno iskustvo za sve uključene.
Hvala na čitanju prijave i srećno ostalim kandidatima
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom