Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Nemanja Ilicic

Juce doso u grad.
Player
1. Vaše ime IRL.... Nemanja
2. Vaše godine.... 25
3. Vremenska zona.....GMT+1
4. Prosjek online po danu......2-5h
5. Vaš Discord.....ilicic
6. Vaše ingame ime... Nemanja_Ilicic
7. Vaš ID.... 35056

Dodatne informacije

1. Lider za.....FIB (Federalni Istrazni Biro)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2,1.Od pocetka svog igranja na serveru iskljucivo svoje vreme provodim po drzavnim organizacijam jer volim takav sistem RP-a kao neko ko je vise puta bio zamenik u organizacijama kao sto su NG, LSPD i GOV zelim da primenim svoje znanje i iskustvo iz tih organizacija u RP-u kao lider ove specificne i unikatne organizacije.

2,2.Kao igrac koji je bio jako uspesan lider NG-a (Vojske) i podigao nivo RP-a u toj organizaciji mislim da sam spreman da prezumem odgovornost i vodim ovakvu jednu posebnu organizaciju i poboljsam nivo RP-a iste, nazalost mandat u NG-u sam zavrsio pre vremena zbog privatnih problema ali sam spreman da to ispravim ako postanem lider FIB-a, znam da sa svojim iskustvom mogu postici zadovoljavajuce rezultate i odrzati organizaciju na visokom nivou RP-a i spreciit svaki vid toksicnog ponasanja pocevsi od organizacije u kojoj sam lider i tako bih preneo i na druge drzavne organizacije.

2,3.Za kraj zelim biti lider ove organizacije jer imam iskusnu ekipu ljudi iza sebe koja ce mi pomoci da ispunim sve svoje ideje i ostvarim uspesna 2 meseca vodjenja organizacije sa strogim RP-om resavanjem svih problema kroz IC sa sto manje kontaktiranja administracije jer je ovo RolePlay server u kom treba da svojim znanjem i iskustvom resiti sve probleme

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Zadovoljan sam sa RP-om same organizacije, prikupljanje dokaza protiv bandi i vrsenje racija je sustina rada FIB-a ali bih se takodje posvetio i Familijama da bih prosirio samu igru i RP jer se to jako malo radilo u proslosti.

-Toksicnost u organizaciji bi se svela na nulu i forsirao bih sve clanove vrhovne komande da isto to primene prema mladjim clanovima koji su deo organizacije, isto tako toksicnost prema drugim organizacijama nece postojati.

-Kao organizacija koja se bavi prikupljanjem dokaza i informacija posvetili bi se i prikupljanjem dokaza i informacija drugih drzavnih organizacija u potrazi za korupcijom i ostalim kriminalnim aktivnostima, time bi se bavio poseban tim agenata koji ce veci deo svog RP-a u organizaciji biti u civilu i delovati u tajnosti, sve to bi bilo praceno od strane mene i lidera drugih organizacija kako bi se iskorenila korupcija i sistem drzavnih organizacija ocistio od clanova koji vrse kriminalne aktivnosti.

Hvala na citanju moje prijave, srecno svim ostalim kandidatima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom