Poštovana administracijo, danas ulazim u Grand RP te primjećujem da sam dobio ban na svoj nalog Jozo Lozovina | ID: 8309 za kršenje G.P. 6.17 (Zabranjeno je koristiti OBS i bilo koji sličan softver za snimanje. Svi slojevi moraju biti snimljeni. | Zabrana 30 dana). Kako administrator "Tefo Koturic" kaže -
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
ID 8309 dobit ce kaznu za Generalno pravilo 6.17
Zabranjeno je koristiti OBS i bilo koji sličan softver za snimanje. Svi slojevi moraju biti snimljeni.
Za snimanje koristio sam windows game bar koji se aktivira putem win + g tipka. Ne razumijem zašto sam dobio ban na 30 dana, ako sam koristio windows game bar? Isto tako nisam baš previše informatički sposoban i educiran tako da bih molio administraciju da mi pojasni što trebam raditi za ubuduće da se ova pogreška ne ponovi.
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
ID 8309 dobit ce kaznu za Generalno pravilo 6.17
Zabranjeno je koristiti OBS i bilo koji sličan softver za snimanje. Svi slojevi moraju biti snimljeni.
Za snimanje koristio sam windows game bar koji se aktivira putem win + g tipka. Ne razumijem zašto sam dobio ban na 30 dana, ako sam koristio windows game bar? Isto tako nisam baš previše informatički sposoban i educiran tako da bih molio administraciju da mi pojasni što trebam raditi za ubuduće da se ova pogreška ne ponovi.