Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Lična biografija I Noa Lukic I 44598

Status
Not open for further replies.

Noa109

Player
Player
Ime: Noa Lukic
Pol: Muški
Starost: 35
Rasa: Bela
Nacionalnost: Crno gorac
Mesto rođenja: Crna gora
Otac: Matija
Majka: Ane
Težina: 94kg
Visina: 193cm
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Tetovaže: Desna ruke i desna ruka
Prednosti: Brz, snažan, hrabar
Slabost: Lako se naljutim

Biografija/Životna priča:
Noa je rođen u velikom gradu u Crnoj gori. Kao mali sam se volio stalno igrati i tući. Živio sam tamo do svoje 27 godina. Stalno sam radio sranja i ulazio sam u tuče. Čak sam počeo pušiti i drogirati se. Tata me od malih nogu učio voziti i bio sam dobar u tome. Nažalost majka je otišla i ostavila mene i oca samog. Zbog svog stresa otac je dobio srčani udar i nije se znalo hoće li preživeti. Krenuo sam trenirati boks i skupljati pare. Morao sam stalno krasti jer mi je otac bio u bolnici, a ja nisam mogao skupiti drukčije pare. Išao sam na krađe s bandom i pomalo sam posećivao svog oca koji je bio na rubu smrti. I onda sam mislio dali se preseliti u grad Los Santos da bih zaradio više pare i da bi mogao imati bolje životne uvjete ili da ostanem ovdje sa mojim ocem. Ali nakon par godina mome ocu je bilo sve gore i gore jer se saznalo da ima rak pluća zbog cigara. Nažalost nakon nekoliko godina sve se promijenilo, moj otac je umro od raka pluća i onda sam napravio odluku da se preselim u grad Los Santos. Radio sam obične i legalne poslove poput kurira, taksista i prodavača hrane. Upoznao sam svakakve dobre ljude, ali je bilo i nekih malo lošijih. Napokon živim normalan i legalan život, šaljem pisma majci i sa 35 godina uživam.

Izhodi:

-Noa može pružiti prvu pomoć s puškom u ruci
-Noa može uzimati puške i pištolje s pod samo sa revolverom, ne i puškom
-Noa može voziti off-road 50km/h (podučavanje od oca)
-Noa može može vezati ljude sa svih strana
-Noa može pretraživati sa svih strana
-Noa može nositi i koristiti oružje legalno i (xxx) ilegalno

Biggus Nibbus

Player
Player
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene

Status
Not open for further replies.
Top Bottom