Informacije
1. Vaše ime IRL:Frane
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:5-6h / 7-9h vikendom
5. Vaš Discord:francisdrake1
6. Vaše ingame ime:Francis Cash
7. Vaš ID:26455
Dodatne informacije:
1. Drzavni Sherif
2. Zašto želite biti voditelj ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. SAHP je dom za mnoge policajce u ovom gradu i želim učiniti sahp zanimljivim za svakoga tko tek dođe u ovaj grad i želi se pridružiti sahp-u, budite sigurni i nakon 5 mjeseci službe u gradu, osjećam se spremnim preuzeti na dodatnu odgovornost i nastaviti moje nasljeđe. Na temelju svog prethodnog iskustva, nadam se da ću uspjeti učiniti sjeverni dio grada pogodnijim za život.
2. Bio sam od svojih početaka, uvijek sam s State organizacijama i stekao sam iskustvo o tome kako ovaj grad funkcionira i bio sam Hc u FIB-u i vjerujem da sam stekao dovoljno iskustva u FIB-u da dovedem ovu organizaciju do toga da postane bez korupcije i ugodnija i prijateljski s drugim organizacijama. Želim nastaviti tamo gdje sam stao i doprinijeti gradu i IC-u i OOC-u na najvišoj mogućoj razini. Toksicnost ce u organizaciji biti strogo zabranjena zbog toga sto zelim napraviti da orgnizacija bude spremna primiti nove clanove i obuciti ih za daljnju ulogu u gradu.
3.Treci razlog su moji planovi i vizija za SAHP kao cjelinu, želim biti sposoban preuzeti vodstvo i odgovornost unutar ove organizacije više nego ikada, i biti jedini vođa kojeg će SAHP pamtiti kao dobrog, pametnog i suosjećajnog vođu . Na ovaj način imamo službenike koji su voljni raditi za poboljšanje ove drzave.
Moji panovi za vodjenje SAHP-a su da smanjim kriminal u gradu da obucavam nove građanine da postanu vrhunski policajci i da nastave nasljeđe na ostale orgove.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
--> Pobrinut ću se da svi u ovoj organizaciji ispravno obavljaju svoju ulogu, treninzi će se odvijati na pravi način, bez iznimaka, također povećati broj aktivnih članova i smanjiti broj neaktivnih članova / ljudi koji ne rade svoj posao ispravno.
--> Pobrinut ću se da nema nikoga na dužnosti tko samo stoji oko stanice ili Spava u stanice otpustit će svaku jedinicu koja se upravo pridružila uzalud/zlorabiti svoju moć nad civilima.
--> Pobrinut ću se da povremeno u sjedištu uvijek bude dostupan neki djelatnik jer to je zadovoljstvo građanina koji nam trebaju. Vidio sam to mnogo puta, ljudi dolaze i odlaze sa čuđenjem čekajući da dođe zaposlenik.
--> Sustav bonusa bit će promijenjen kako bi bilo pošteno nagraditi aktivne ljude u svakom pojedinom odjelu.
--> Pobrinut ću se da svaka pojedinačna jedinica slijedi stroga pravila RP-a također tako što ću ih natjerati da poštuju svaku pojedinu organizaciju ako pokažu bilo kakvu vrstu nepoštovanja, to ću riješiti ja osobno jer mogu riješiti većinu problema bilo kada u danu, npr. u Discordu Jer sam tamo uvijek aktivan.
--> Svaka pojedina jedinica ce imati specijalne obuke.
---STRUKTURA CINOVA---
30. Drzavni Šerif
29. Zamjenik Drzavnog šerifa
28. Asisten Drzavnog šerifa
27. Načelnik stožera
26. Načelnik
25. Zamjenik načelnika
24. Maršal( moze biti ATJ-a,Patrole i Nadzornika )
23. Okružni državni odvjetnik
---------(HC)--------
22. Kapetan( moze biti ATJ-a,Patrole )
21. Poručnik
20. Nadzornik
19. Terenski nadzornik
18. Sektorski nadzornik
17. Narednik major
--------HS--------
16:ATJ Vodja(Vodi ATJ ali je ispod visih cinova)
15:ATJ Zamenik Vodje
14:ATJ Oklopna Jedinica
13:ATJ Vojnik
12:ATJ na obuci
------Specijalne jedinice------
11. Vodja patrole(Kontrolira i zapovjeda svim patrolnim jedinicama)
10. Zamenik vodje patrole(Zamenuje vodju patrole)
9. Stariji Sherif 3
8. Stariji Sherif 2
7. Stariji Sherif 1
6. Sherif 3
5. Sherif 2
4. Sherif 1
3. Kadet
2. Regrut
1. Suspend
---------Patrolne jedinice--------
Radio kodovi
10-1 – Pozivanje svih clanova na skupljanje u garazi
10-2 – Negativno
10-3 – Prekid emitovanja na radiju
10-4 – Potvrđeno ili primljeno
10-5 – Ponoviti posljednji prijenos
10-6 – Zanemariti posljednji prijenos
10-7 – Pauza ili odlazak sa dužnosti (Na koliko dugo
10-8 – Dolazak na dužnost
10-10 – Pucnjava - (Plus lokacija gde se odvija pucnjava 10-20)
10-14 - Specijalna uniforma
10-20 – Lokacija gdje se nalazite
10-21 – Status situacije u kojoj se nalazite
10-33 – Potrebno pojačanje
10-99 – Situacija završena
Kod A- Pad igrice
Kod B - Pritisnuti F8 i U u isto vreme
Prijasnje pozicije u State org:
Z.vodje ATJ u SAHP
Z. Head of departmenta u FIB
SAJ. u LSPD
Zahvaljujem administraciji na pregledu ove zalbe i zelim svu srecu ostalim kandidatima.
1. Vaše ime IRL:Frane
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:5-6h / 7-9h vikendom
5. Vaš Discord:francisdrake1
6. Vaše ingame ime:Francis Cash
7. Vaš ID:26455
Dodatne informacije:
1. Drzavni Sherif
2. Zašto želite biti voditelj ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. SAHP je dom za mnoge policajce u ovom gradu i želim učiniti sahp zanimljivim za svakoga tko tek dođe u ovaj grad i želi se pridružiti sahp-u, budite sigurni i nakon 5 mjeseci službe u gradu, osjećam se spremnim preuzeti na dodatnu odgovornost i nastaviti moje nasljeđe. Na temelju svog prethodnog iskustva, nadam se da ću uspjeti učiniti sjeverni dio grada pogodnijim za život.
2. Bio sam od svojih početaka, uvijek sam s State organizacijama i stekao sam iskustvo o tome kako ovaj grad funkcionira i bio sam Hc u FIB-u i vjerujem da sam stekao dovoljno iskustva u FIB-u da dovedem ovu organizaciju do toga da postane bez korupcije i ugodnija i prijateljski s drugim organizacijama. Želim nastaviti tamo gdje sam stao i doprinijeti gradu i IC-u i OOC-u na najvišoj mogućoj razini. Toksicnost ce u organizaciji biti strogo zabranjena zbog toga sto zelim napraviti da orgnizacija bude spremna primiti nove clanove i obuciti ih za daljnju ulogu u gradu.
3.Treci razlog su moji planovi i vizija za SAHP kao cjelinu, želim biti sposoban preuzeti vodstvo i odgovornost unutar ove organizacije više nego ikada, i biti jedini vođa kojeg će SAHP pamtiti kao dobrog, pametnog i suosjećajnog vođu . Na ovaj način imamo službenike koji su voljni raditi za poboljšanje ove drzave.
Moji panovi za vodjenje SAHP-a su da smanjim kriminal u gradu da obucavam nove građanine da postanu vrhunski policajci i da nastave nasljeđe na ostale orgove.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
--> Pobrinut ću se da svi u ovoj organizaciji ispravno obavljaju svoju ulogu, treninzi će se odvijati na pravi način, bez iznimaka, također povećati broj aktivnih članova i smanjiti broj neaktivnih članova / ljudi koji ne rade svoj posao ispravno.
--> Pobrinut ću se da nema nikoga na dužnosti tko samo stoji oko stanice ili Spava u stanice otpustit će svaku jedinicu koja se upravo pridružila uzalud/zlorabiti svoju moć nad civilima.
--> Pobrinut ću se da povremeno u sjedištu uvijek bude dostupan neki djelatnik jer to je zadovoljstvo građanina koji nam trebaju. Vidio sam to mnogo puta, ljudi dolaze i odlaze sa čuđenjem čekajući da dođe zaposlenik.
--> Sustav bonusa bit će promijenjen kako bi bilo pošteno nagraditi aktivne ljude u svakom pojedinom odjelu.
--> Pobrinut ću se da svaka pojedinačna jedinica slijedi stroga pravila RP-a također tako što ću ih natjerati da poštuju svaku pojedinu organizaciju ako pokažu bilo kakvu vrstu nepoštovanja, to ću riješiti ja osobno jer mogu riješiti većinu problema bilo kada u danu, npr. u Discordu Jer sam tamo uvijek aktivan.
--> Svaka pojedina jedinica ce imati specijalne obuke.
---STRUKTURA CINOVA---
30. Drzavni Šerif
29. Zamjenik Drzavnog šerifa
28. Asisten Drzavnog šerifa
27. Načelnik stožera
26. Načelnik
25. Zamjenik načelnika
24. Maršal( moze biti ATJ-a,Patrole i Nadzornika )
23. Okružni državni odvjetnik
---------(HC)--------
22. Kapetan( moze biti ATJ-a,Patrole )
21. Poručnik
20. Nadzornik
19. Terenski nadzornik
18. Sektorski nadzornik
17. Narednik major
--------HS--------
16:ATJ Vodja(Vodi ATJ ali je ispod visih cinova)
15:ATJ Zamenik Vodje
14:ATJ Oklopna Jedinica
13:ATJ Vojnik
12:ATJ na obuci
------Specijalne jedinice------
11. Vodja patrole(Kontrolira i zapovjeda svim patrolnim jedinicama)
10. Zamenik vodje patrole(Zamenuje vodju patrole)
9. Stariji Sherif 3
8. Stariji Sherif 2
7. Stariji Sherif 1
6. Sherif 3
5. Sherif 2
4. Sherif 1
3. Kadet
2. Regrut
1. Suspend
---------Patrolne jedinice--------
Radio kodovi
10-1 – Pozivanje svih clanova na skupljanje u garazi
10-2 – Negativno
10-3 – Prekid emitovanja na radiju
10-4 – Potvrđeno ili primljeno
10-5 – Ponoviti posljednji prijenos
10-6 – Zanemariti posljednji prijenos
10-7 – Pauza ili odlazak sa dužnosti (Na koliko dugo
10-8 – Dolazak na dužnost
10-10 – Pucnjava - (Plus lokacija gde se odvija pucnjava 10-20)
10-14 - Specijalna uniforma
10-20 – Lokacija gdje se nalazite
10-21 – Status situacije u kojoj se nalazite
10-33 – Potrebno pojačanje
10-99 – Situacija završena
Kod A- Pad igrice
Kod B - Pritisnuti F8 i U u isto vreme
Prijasnje pozicije u State org:
Z.vodje ATJ u SAHP
Z. Head of departmenta u FIB
SAJ. u LSPD
Zahvaljujem administraciji na pregledu ove zalbe i zelim svu srecu ostalim kandidatima.