Na simku se lepo vidi kako mi lik preti i vredja
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!IspravljenoPrije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe
Imate 8 sati da ispravite ove greške
- Ispravite naslov + dostavite POV gde se cuje vas glas
ukljuci glas kako psujes pa ce biti reseno.Ispravljeno
Glas mi je bio iskljucen nisam znao a ti posalji ovde Odma pov ako imas da sam psovao Naravno nemas pov jel nisam psovao a ako imas pov odma okaci i odma nek me kazne za 3.2 Srdacan pozdrav Na snimku se lepo vidi kako me Vredjasukljuci glas kako psujes pa ce biti reseno.
Posalji PovLik je prvi vredjao zato ae pozz bato
jeste iskljucio ti se glas sam na video verujem ti hahah aj ukljuci glas i postavi video pa da vidimo ko ce dobit sta hahah ae pozzGlas mi je bio iskljucen nisam znao a ti posalji ovde Odma pov ako imas da sam psovao Naravno nemas pov jel nisam psovao a ako imas pov odma okaci i odma nek me kazne za 3.2 Srdacan pozdrav Na snimku se lepo vidi kako me Vredjas
Posalji pov posto tvrdis da sam te vredjao nego sada tu izmisljas svakave lazi da bi se izvukojeste iskljucio ti se glas sam na video verujem ti hahah aj ukljuci glas i postavi video pa da vidimo ko ce dobit sta hahah ae pozz
ako izmisljam lazi ti imas snimak sto si iskljucio tvoj glas?? ko laze ovde?Posalji pov posto tvrdis da sam te vredjao nego sada tu izmisljas svakave lazi da bi se izvuko
ti da si nesto upravu odavno bi objavio i posalo pov tako da prepustam nadleznima da to rese.ako izmisljam lazi ti imas snimak sto si iskljucio tvoj glas?? ko laze ovde?