Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za lidera za SAHP I Lesa Klepic 46782

Rejected
Status
Not open for further replies.

Lessa Klepic

Player
Player
1.Vase ime IRL: Aleksandar
2.Vase godine:16
3.Vremenska zona:GMT +2
4.Prosek online po danu:6-10
5.Vas Discord:lesaa_
6.Vase ingame ime:Lesa Klepic
7.Vas ID:46782

Dodatne informacije
1.Lider za Sahp

2.Zasto zelite biti Lider ove specificne organizacije?(Navedite tri ili vise razloga uz objasnjenje)

1)Pre svega Sahp je organizacija u kojoj sam proveo najvise vremena igrajuci na ovom serveru.Zadnjih par mandata sam uvek bio hc 27,28 i svo svoje radno vreme (osim kad pomazem drugim kolegama) sam provodio sa ostalim hc i liderom.Te radeci sa njima dugo vremena sam siguran u svoje vestine,sposobnost i znanje da mogu voditi ovu organizaciju.Osim vec navedenog SAHPA bio sam i u EMS,LSPD,GOV i tu sam takodje bio HC i samim tim sam jos vise upucen u ovaj posao i znam kako je to voditi ne samo organizaciju kao organizaciju vec sve ljude u njoj i celi grad odrzavati cistim.

2)Imam vec sasatvljenu hc koja ce od prvog dana krenuti punom parom i znam da su sposobni da odrzavaju stanicu kao da sam i ja tu.

3)Sahp je jedna od najvaznijih lokacija jer je delimicno najbliza zatvoru te samim tim mogu brzo i efikasno sprovoditi zakon na njihovoj teritoriji.

4) Zelja mi je da budem upamcen ne po imenu vec po djelima kao i moja organizacija.

3.Vas savet za poboljsanje RolPlayau organizaciji?
Nakon svake regrutacije,primanja novih clanova bi morali proci kroz detaljnu obuku te samim tim ne bi doslo do nekih problema(warnova).

Morali bi da poznaju sva pravila kako ne bismo trpeli kazne kao organizacija.

Sve probleme (ooc tipa) bi smo odmah resili putem diskorda (bubice) i sagledali sa svih stran ko je i gde pogresio.

Svo neartikulisano ponasanje i vulgarno izgovorene reci bih sankcionisao nakon dobro utemeljenog razgovora sa tim kolegom.

Na dnevnoj bazi makar bio van grada bih dobiao od HC i potrudili bi se da sto manje gresaka prave.

Sastanci bi bili vise puta nedeljno te bismo samim tim resavali sve probleme ako ih ima i nakon dobro odradjenog posla dobijali bi bonuse za sav proliven znoj.

Svako desavanje u toku smene kolege bi morali da zapisuju u svoje patrol logove te bih nakon pregledanja toga znao ko je bio aktivan i koliko pa samim tim nagradjivao sa vecim cinom.

Svaki cin od 1 do 30 bi imao odredjenu garderobu koju bi morali nositi.

Nije bitno da li je neko HC ili rank 1 nakon napravljene greske bismo popricali i videli gde taj neko gresi i pomogao im da sve muke rese jer ko radi taj mora da gresi.

CINOVI:
30 DRZAVNI SERIF
29 ZAMENIK DRZAVNOG SERIFA
28 ASSISTENT DRZAVNOG SERIFA
27 VODJA(IME TE JEDINICE) (INSPEKTORI,SAJ...)
26 MARSAL
25 KAPETAN
24 MAJOR
23 SOKO ( OVAJ CIN JE GLAVNI ZA VAZDUHOPLOVSTVO I ON VOZI HELIKOPTER I OBUCAVA KAKO SE TO VOZI)
22 SHERIFF TRANING DIRECTOR
21 DIRECTOR DEPARTMENTA
20 ZAMENIK GLAVNOG INSPEKTORA
19 ZAMENIK GLAVNOG IZ SAJ
18ZAMENIK SOKO-A
17 VISI INSPEKTOR
16 SAJ MASTER
15 INSPEKTOR SENIOR
14SAJ SENIOR
13 SOKO SENIOR
12 INSPEKTOR NA OBUCI
11 SAJ NA OBUCI
10 SOKO MLADJI
9 PAUK
8 SHERIFF OSIGURANJA
7 SHERRIF OFICIR III
6 SHERIFF OFICIR II
5 SHERIFF OFICIR I
4SHERIF NA OBUCI
3 SUSPEND 12H
2 SUSPEND 24H
1SUSPEND 48H
Toliko od mene...Svim kandidatima zelim sve najbolje pa nek bolji dobije tu cast i bude vodja ove organizacije.Srdacan pozdrav vas Lesa Klepic.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom