Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Leader Aplikacija SAHP | Aleksandar Spasicc

Status
Not open for further replies.

Aleksandar Papic

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Stefan
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu:6-10h
5. Vaš Discord: .fulex
6. Vaše ingame ime: Aleksandar Spasicc
7. Vaš ID: 25003

Dodatne informacije

1. Lider za..... SAHP

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Pre svega iskustvo te kao admin te kao lider LSPD-a, u zadnje vreme posvetio sam se state organizacijama te mislim da bi bio dobar lider SAHP-a

-Sa sahpom ima mnogo mogucnosti pogotovo sto zauzima gornji deo mape sto omogucave razne roleplay situacije i omogucava razne akcije

-Vec imam ljude koje bi zaposlio u organizaciji koji bi olaksali rad organizacije takodje su svi oni iskusni u svom poslu i na mestima HC-a

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Pre svega imali bi vece ljudstvo sto bi pomoglo u kontroli ovog regiona radi njegove velicine neophodno je imate veliki broj zaposlenih i veliki broj patrola

-Off road jedinica imali bi ljude koji bi patrolirali u predelima brda i planina jer je takvih mesta mnogo u reonu SAHP-a

-Ispitivanja za organizaciju bice detaljna isto tako primeri bi bili glavna stvar u ispitivanjima jer je lakse primeniti u rp neke primere nego same definicije

-Sa kadetima bi u pocetku isle HC radi boljeg ucenja posla sto bi im dosta pomoglo oko ucenja

-Uvek bi imali nekog od HC aktivnog kako bi u svakom trenutku mogao da pomogne svim zaposlenima

-Bolji odnosi sa drugim organizacijama bi takodje dosta pomogli organizaciji

-Svaki vid svadje ili toxicnosti bice sankcionisan

Status
Not open for further replies.
Top Bottom