Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
51974
Players nickname
Zoki Mutni
Administrators nickname
Tefo Krunic
Date
Dec 23, 2023
Time
22:50
Proofs
https://imgur.com/ckH94qu

Zoki Reyli

Player
Player
Brate sta je ovo maska sam dobio free mi ja dao jedan i ne zajebavaj ja od 2 acc sam dao po 300e i na 2 acc ban sam dobio ovo je sramota ni sam ja ukrao maska i ni sam bio kod ems kad sam ja dao maska neko pravio 300e da vi daje sramota molim vas za unban

Zoki Reyli

Player
Player
Brate sta je ovo maska sam dobio free mi ja dao jedan i ne zajebavaj ja od 2 acc sam dao po 300e i na 2 acc ban sam dobio ovo je sramota ni sam ja ukrao maska i ni sam bio kod ems kad sam ja dao maska neko pravio 300e da vi daje sramota molim vas za unban
ja mislim ovo daje mestenka i moj drug kje vi daje potvrdu da ja nisam bio ems kad sam ja prodao i da sam ja dobio free od ems radnik mi ja dao

Zoki Reyli

Player
Player
brate svr jel bio toksican i ja sam bio doktor na obuci i niko ne me ucio i role sam trazio pravila da naucim neke od ems sta da radim i maska sam dobio od radnik 6 rank je bio kod ems i nista ne mi kazao za to

Status
Not open for further replies.
Top Bottom