Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
49239
Players nickname
Damjan Gotti
Suspect ID
39215
Date of violation
Dec 23, 2023
Time of violation
14
Proofs
https://imgur.com/a/bJjD0b1

Milan Verstappen

Player
Player
Nakon sta smo se posvađali je izaso iz discord servera i pretio Co-Leaderu da ce sve iz skladista uzet i uzeo je. Prije toga je te stvari stavio u skladiste i bio je dogovor da je to sve za fam posto nam familija nema oruzje, dok smo se posvađali je sve iso uzet iz zajednickog skladista i uzeo je metke za rev iz familijarnog skladista.

Dokaz da sam leader familije i dokaz kradje

sake

Player
Player
Poštovanje ja ću ovdje samo da kažem da su to bile moje stvari i napušto sam fam i uzeo sam svoje stvari.
I reću ovo je ogromna LAŽ nisam nikom pretio.

Diegor

Player
Player
Наjaчееее.....и да су то твоје ствари ти би сад требао дати пов кад си ти давао те ствари у фам.

sake

Player
Player
NE! Imamo zajedničko skladište i ja tu svoje stvari ostavim pošto sam prodo stan u rp a većinom su bile puške nisam imao ih gdje ostavit pa sam stavljao u zajedničko skladište. Pošto su mi trebale uzeo sam ih.

Milan Verstappen

Player
Player
Poštovanje ja ću ovdje samo da kažem da su to bile moje stvari i napušto sam fam i uzeo sam svoje stvari.
I reću ovo je ogromna LAŽ nisam nikom pretio.
Dokazi sa povom da si stavio i stavi di smo se dog da ti to doniras i da neces uzimat ja nemam pov ali mogu co leaderi Luka bulat i Peki karic potvrdit da smo imali dogovor svaka stvar koja je stavljena u fam skladiste da se NE UZIMA

sake

Player
Player
Dokazi sa povom da si stavio i stavi di smo se dog da ti to doniras i da neces uzimat ja nemam pov ali mogu co leaderi Luka bulat i Peki karic potvrdit da smo imali dogovor svaka stvar koja je stavljena u fam skladiste da se NE UZIMA
Stvari koje su u zajedničkom skladištu ako ti zatrebaju a ti si in stavio ti imaš dozvolu da ih uzmeš jer su to još uvijek tvoje stvari.

Milan Verstappen

Player
Player
Stvari koje su u zajedničkom skladištu ako ti zatrebaju a ti si in stavio ti imaš dozvolu da ih uzmeš jer su to još uvijek tvoje stvari.
ALI SI IH TI UZEO IZ SKLADISTA I DOK SAM TI REKO DA CU TE KACIT SI SAMO 33 METAKA VRATIO NATRAG A SVE OVE PUSKE PANCIRE ITD SI UZEO

sake

Player
Player
ALI SI IH TI UZEO IZ SKLADISTA I DOK SAM TI REKO DA CU TE KACIT SI SAMO 33 METAKA VRATIO NATRAG A SVE OVE PUSKE PANCIRE ITD SI UZEO
Ja sam 33 metka kada sam izašao iz familije a ti si mi rekao da ih vratim ja sam ta 33 metka dao Pekiu Kariću to što on tebi nije prenio to nije moj problem!

sake

Player
Player
Tako da zamolio bih te da povučeš žalbu jer sam vratio metke hvala.

Milan Verstappen

Player
Player
Ja sam 33 metka kada sam izašao iz familije a ti si mi rekao da ih vratim ja sam ta 33 metka dao Pekiu Kariću to što on tebi nije prenio to nije moj problem!
Nije to nego sam ja na putovanju i dobivam od co leadera prijavu da ne postujes viseg cina i dobivam sliku tjst dokaz, zato si dobio opomenu i onda si me poceo vrijeđat i ja sam ti reko ili ces sada sam izac iz fama ili ce te Peki Kickat i ti si sam izaso, a sad si se zajebo sto nisi nista vratio ja sam ti dao sansu da sve vratis ti si samo metke vratio i ja sam te kacio

Last edited:

sake

Player
Player
Da vrstio si metke ALI STA SA PUSKAMA POGLEDAJ SLIKE I SVE CE TI BIT JASNO UZEO SI PANCIRE, PUSKE ITD
Par pancira sam ubacio u Petievo skladište a ovo drugo što sam stavljao su moje stvari i ja sam ih uzeo.

sake

Player
Player
Dokaze nemam ali peki može da potvrdi. (Nemam dokaze zato što nisam snimao)

Diegor

Player
Player
Па сад ти докази да је то скeм покази пов да су то твоје ствари не познајем ни тебе ни њега али знам како је кад ти узму муницију идт из фама

Status
Not open for further replies.
Top Bottom