Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved MG / MK | ID: 6810 / Ballas Gang

Status
Not open for further replies.
Your ID
5034
Players nickname
Tim_Bradford
Suspect ID
6810
Date of violation
Feb 24, 2022
Time of violation
13:21
Proofs
https://youtu.be/G5AzJVNQ1Nw

Tim_

Cry more but Marabunta still on top
Player
robamo lika , ovaj 6810 nas puca sa strane ubijemo ga dodjemo da ga dignemo on preko discorda prica sa svojim likom koji mu govori da ne baca stvari ( zato sto on dolazi da ga overi ) lik dolazi puca ne nas vec njega kako bi ga overio pogodi ga jednom gde id 6810 kaze pogodi me pogodi me jos jednom

Beli Johnson

Благо ономе ко зна да не зна, а хоће да зна.
Player
Na snimku se vidi kako vam igrac 6810 baca oruzije sto znaci da ispunjava vase zahteve, nakon toga se desava fejl sa njegove strane ali isto tako se desava fejl i sa vase strane.
1.12 Ako osoba udovolji datim zahtjevima, nije je dopušteno ubiti | Zatvor 120 min

Tin

Player
Player
.Znaci oboje smo fejl napravili.To znaci oboje u demorgan??

Tim_

Cry more but Marabunta still on top
Player
Na snimku se vidi kako vam igrac 6810 baca oruzije sto znaci da ispunjava vase zahteve, nakon toga se desava fejl sa njegove strane ali isto tako se desava fejl i sa vase strane.
1.12 Ako osoba udovolji datim zahtjevima, nije je dopušteno ubiti | Zatvor 120 min
Niko mu nije dao da ide sa mesta, a ukoliko admini odluce da je fail slobodno me jailajte za to ❤️

David White

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Zalbu ostavljam kuratoru Ballas organizacije

Zivac Smoke

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 6810 dobit će kaznu za MG
  • Korištenje VoIP programa kao što su Teamspeak, Skype, Discord i Ventrilo za komunikaciju s IC-om tijekom igre strogo je zabranjeno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom