Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7575
Players nickname
Valentino Black
Suspect ID
0000
Date of violation
Dec 24, 2023
Time of violation
12:05
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=TJ-po_1IpXw

Valentino Black

Player
Player
Kao sto se vidi na snimku ulazimo na tajnu koja je pocela i kad je pocela mi smo usli u njoj od jednom mene neko hita sa krova sto znaci da su vec bili u krugu i malo je nemoguce da me ovako ubija trazim pov da vidim jer malo mi je nerealno da me odma hita vidi se vreme i ostalo kad ej tajna pocela i kad smo mi krnuli kako mene lik hita koj je dole ahhaha Srecan Bozic

Simon Corey

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • ID (25947) potrebno da dostavi POV sa eventa.
  • Rok 12 sati.

Djole Katz

Player
Player
Nabijam ja tebi sotku u dupe npc mrtvi treba te banopvati za stalo jer koristis cit i mnogo ljudi se zali na tebe za Chit mrtvi umri
nemam ni jednu zalbu za cheat a jos jedna preporuka idi se leci i ne zaboravi sotku + pravis montage sotka geng cuti molim te

Valentino Black

Player
Player
nemam ni jednu zalbu za cheat a jos jedna preporuka idi se leci i ne zaboravi sotku + pravis montage sotka geng cuti molim te
Izgleda te mama nije vaspitala lepo jebiga tuzno a Montage je bila namerno samo sa pumparicom i nemas prava da seres za to nabijem ja tebe na karinu bajo moras malo da cimas mamu za mlekce da popijes moras d aproastes malo kinderu ajde Umri nabijem te na karu bananu

Last edited:

Djole Katz

Player
Player
Izgleda te mama nije vaspitala lepo jebiga tuzno a Montage je bila namerno samo sa pumparicom i nemas prava da seres za to nabijem ja tebe na karinu bajo moras malo da cimas mamu za mlekce da popijes moras d aproastes malo kinderu ajde Umri nabijem te na karu bananu
molio bih da se kazni ovaj cika kome je grand izjeo mozak

Status
Not open for further replies.
Top Bottom