Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za leadera Nacionalne Garde I Urke Arlert

Rejected
Status
Not open for further replies.

Urke Woodley

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Uroš
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosek na mreži dnevno: radnim danima 3 do 4 sata a vikendom 6h+
5. Vaš Discord: urke7
6. Vaš in game ime:Urke Arlert
7. Vaš ID: 30480

Dodatne Informacije

1. Vođa Nacionalne garde

2. Zašto želite da budete lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga sa objašnjenjem)

Postati vođa bio je moj san od početka mog putovanja. Kada sve ide glatko, morate odati sve zasluge, a kada sve krene naopako, morate preuzeti svu odgovornost. Upravo zato sebe definišem kao savršenog za tu poziciju. Definišem sebe kao veoma profesionalnu i stabilnu osobu dok radim bilo koji posao koji je u mojoj nadležnosti. Timski rad je jedan od glavnih razloga zašto bih želeo da budem lider NG. Naučio sam da radim u timu na svim pozicijama HC koje sam obavljao u proteklih nekoliko različitih mandata.

Želim da postanem lider NG. Pošto sam predugo bio deo toga, karijeru sam započeo pre skoro godinu dana. Bio sam u svim državnim organizacijama i dugo sam služio u NG kao Vrhovna komanda. Takođe sam služio u FIB-u kao vrhovna komanda skoro godinu dana i više puta kao HC u svakoj organizaciji dugo vremena. Nedavno sam takođe služio u FIB-u kao pomoćnik direktora kod Rubi Spectre. Mislim da imam dovoljno iskustva i znanja da vodim ovu organizaciju. Vreme koje sam proveo na ovom polju naučilo me je mnogo stvari, kao što je kako da budem miran u svakoj situaciji. Uvek se trudim da se lako nosim sa svakom situacijom. [Uneću profesionalizam i disciplinu u organizaciju.

Što se tiče aktivnosti, postaraću se da postoji dobra aktivnost u organizaciji. Naročito u radnom vremenu od 12:00 do 22:00, imamo dobru aktivnost i imamo ljude koji reaguju na svaku situaciju i pružaju svakoj organizaciji što veću podršku. Tokom mandata Satrika i Saint-a, videli smo neke dobre brojke u udarnom terminu, i želim da ove brojke budu i tokom mog mandata. Zato želim da budem vođa NG, jer znam da ću uspeti da nastavim sa dobrim delom koji su Satriko i Saint uspeli da urade. Kada drugim organizacijama zatreba AMMO, postaraću se da ga obezbedim što je pre moguće. Nikada neću dozvoliti favorizovanje u organizaciji. Na ceremoniji će svi biti podjednako promovisani. Takođe ću dati nasumične bonuse i promocije za čuvanje kapije, prisustvovanje događajima i održavanje dobre aktivnosti. Takođe, postaraću se da svako na visokom komandnom položaju ima iskustvo da postane vrhovni komandir.

3. Vaš savet za poboljšanje nivoa RolePlay u organizaciji.

Uspostavljanje dobrih odnosa sa svakom drugom organizacijom u gradu kako bi se osiguralo prijateljsko okruženje.

Osigurati da ima dovoljno vojnika iz svih vremenskih zona, posebno noćnog vremena, kako bi se izbegla neaktivnost.

Poboljšanje komunikacije unutar organizacije i drugih organizacija za bolje rezultate na događajima.

Pobrinite se da radno okruženje odgovara svima tako da svi mogu da menjaju jedni sa drugima.

Srdačan pozdrav,

Urke Arlert

Status
Not open for further replies.
Top Bottom