Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

dusan_webiste

corruption fighter
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL Dusan Susilovic
2. Vaše godine 17
3. Vremenska zona GMT + 1
4. Prosjek online po danu 6 - 15h
5. Vaš Discord susilovic
6. Vaše ingame ime Dusan Website
7. Vaš ID 30242

Dodatne informacije

1. Lider za..... National Guard (NG)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Iskustvo i znanje
Igrajuci na ovom projektu vecinu vremena sam proveo u drzavnim organizacijama gde sam na mestu visokog cina (HC) naucio kako svaka drzavna organizacija ima svoj vid funkcijonalonsti i uloge na serveru, kao i doprinos gradjanima i ostalim drzavnim organizacijama, to mi donosi iskustvo koje ce mi pomoci da vodim Nacionalnu Gardu.

2.2 Razumevanje i Komunikacija

Osoba sam koja ima sposobnost da razume ciljeve drugih clanova organicazacije kao i njihova ne zadovoljstva u istoj koji bih se naravno potrudio da bude sto manje, zbog moje dnevne aktivnosti uvek bih samnom mogla da se postigne dobar vid komunikacije.

2.3 Inovacije
Svojim kreativnim i racionalnim razmisljanjem bih doveo, i samim tim poboljsao RolePlay u organizaciji, nove inovativne ideje u kojima bih svaki clan mogao da se pronadje i prisustvuje samim tim bih bili vise prikljuceni i zainteresovani za rad.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Konkursi

Odrzavao bih konkurse unutar sklopa Nacionalne Garde koji bih sa sobom nagradjivali naj aktivnije clanove bonusima sto bih dovodilo do jos vece motivacije ostalih clanova da vise rade i da se vise trude. (naravno ovde ne mislim na redovne bonuse od 30k koji bih svkako bili)

3.2 Dogadjaji i Vezbe
Na dnevnoj bazi bih odrzavao vezbe i mini dogadjaje na kojima bih svaki pripadnik nacionalne garde mogao da se uzivi u RolePlay i samim tim podigne nivo ambicije za napredak kako u jedinici tako i kompletoj organizaciji, ovo su neki od naziva vezbi i mini dogadjaj koje bih odrzavao:
- sakriven u dzungli
- pogodak na 500 metara
- najuze sletanje
- itd...

3.3 Jedinice i njiova zaduzenja
Kljucna stavka za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji poput Nacionalne Garde jeste raznovrsnost jedinica koje clanovi mogu da pohadjaju kao i njihove uloge u gradu ovde cu navesti par jedinica kao i objasniti njih i njihove funkcije.

Unutrasnja Patrola
Unutrasnja patrola ima za ulgu da patrolira unutar vojne baze Fort Zancudo kako bih uplasila/onemogucila prilaz pljackasima koji pokusaju da udju, kao i da podrzi ostale jedinice sto se tice transporta unutar baze.

Heat Unit
Heat Unit ili Vatrena Jedinica ima za ulogu da tokom vrsenja ammo runa (trcanje za municjom) stiti konvoj i nedopusti trecim licima na upadnu i presretnu isti razlika izmedju Vatrene Jedinice i normalne pratnje je sto bih vozili bolje opremljene automobile sto bih automatski zahtevalo da su vozaci isto opremljeni, i samim time bolej zastitili konvoj od upada.

Air Support
Dosta puta sam svojim ocima video kao se air support sastoji samo od pilota koji su tu da prevezu ostale clanove organizacije, samim time mislim da je mnogo bolja solucija da se odredjeni deo clanova (npr. sniper team) nalazi u helikpteru te da ako je potrebno uvek mogu pristipiti sa strane gde kolima to ne moze i pruziti podrsku trupama na zemlji.

Hvala na citanju i srecno svima!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom