Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32103
Players nickname
Pablos Floxks
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Oct 1, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/G7HLer7

Aca Gazirani

Pull up with Coach, now he a ghost🩸
Player
Dobar dan gospodine Mujo pre 10 dana sam napisao zadnju zalbu i bila mi je odbijena pa bih s novim dokazima hteo probati ponovo. Ovako ja sam na pocetku svog igranja kada nisam imao pojma o bilo kakvom rp-u a kamoli pravilima igrao na SOC-u od svog drugara . Igrao sam jedno dobrih pola godine dok nisam kupio svoj nalog koji i trenutno koristim. Njegov ID je 32060 i on vise uopste ne igra dok je moj ID 32103. U sustini moj main nalog na kom sam igrao se tretira kao njegov twink zasto to vec ne znam i takodje ne znam zasto sam dobio ban za 1.1 kada sam uvek igrao na svom racunaru ali samo znam da je na tom nalogu sve moje i da nije njegov twink. Takodje prihvatam svoju krivicu tesko mi je gledati kako ljudi dobijaju druge sanse a ja ne, igrao sam danonocno ovaj projekat i pre 3 meseca dobio ban i to mi jako tesko pada. Jesam napravio gresku koja je dovela do ovoga ali mislim da sam sada zreliji. Takodje nikada do tada nisam imao ni ban ni warn i bio sam igrac koji je uzivao u rp-anju a ne krsenju pravila.Zeleo bih drugu sansu i da shvatite da ovo nije njegov twink vec moj main jel mi se jako igra na vasem projektu. Pozdrav Mujo sve najlepse.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom