Dobar dan gospodine Mujo pre 10 dana sam napisao zadnju zalbu i bila mi je odbijena pa bih s novim dokazima hteo probati ponovo. Ovako ja sam na pocetku svog igranja kada nisam imao pojma o bilo kakvom rp-u a kamoli pravilima igrao na SOC-u od svog drugara . Igrao sam jedno dobrih pola godine dok nisam kupio svoj nalog koji i trenutno koristim. Njegov ID je 32060 i on vise uopste ne igra dok je moj ID 32103. U sustini moj main nalog na kom sam igrao se tretira kao njegov twink zasto to vec ne znam i takodje ne znam zasto sam dobio ban za 1.1 kada sam uvek igrao na svom racunaru ali samo znam da je na tom nalogu sve moje i da nije njegov twink. Takodje prihvatam svoju krivicu tesko mi je gledati kako ljudi dobijaju druge sanse a ja ne, igrao sam danonocno ovaj projekat i pre 3 meseca dobio ban i to mi jako tesko pada. Jesam napravio gresku koja je dovela do ovoga ali mislim da sam sada zreliji. Takodje nikada do tada nisam imao ni ban ni warn i bio sam igrac koji je uzivao u rp-anju a ne krsenju pravila.Zeleo bih drugu sansu i da shvatite da ovo nije njegov twink vec moj main jel mi se jako igra na vasem projektu. Pozdrav Mujo sve najlepse.