Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Luka Verstappenn

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: UTC+01:00
4. Prosjek online po danu: 4+h
5. Vaš Discord: luka2341
6. Vaše Ingame ime: Lux White
7. Vaš ID: 16929

1. Lider za:
NG (National Guard)

2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1
Pre svega ja sam bio u Vojsci 2 meseca i sad zelim da postanem lider jer kao sto sam vec rekao dugo sam radio u Vojsci i smatram da sam dovoljno upucen kako se sta radi. Takodje oko sebe imam dosta ljudi u koje imam dosta poverenja koji bi pomogli da Vojska bude ugledna organizacija, koju bi svi hvalili

2.2 Zeleo bih da sa novim regrutima temeljno i polako prodjem kroz sve stvari sta Vojska radi. Posto su prethodni lideri to radili površinski. Pa ne bih zeleo da se to dogadja ako bih ja postao Lider.

2.3
Bez skromnosti mislim da bih bio odlican Lider koji bi Vojsku uzdigao na veci nivo RP-a nego sto je to dosada bio slucaj.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1
Konkretno sta bih menjao je pristup obucavanju regruta koji kad udju u organizaciju dosta stvari ne znaju jer ih instruktori ne obuce dovoljno nego im samo kazu par osnovnih stvari. Ja bih tu bio temeljit kao sto sam gore naveo.
3.2
Sprečio bih korumpciju i kradju od organizacije, jer kao sto znate nijedna organizacija nece uspeti ako nemaju poverljivost izmedju sebe.

Luka Lucciano

👀
Leader of unofficial org
Aplikacija odbijena

Razlog: Nedovoljno truda ulozeno u aplikaciju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom