Informacije:
1. Vaše ime IRL: Jakov
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 3-4h (vikendom 7h i vise)
5. Vaš Discord: jak0v_uros3vic
6. Vaše ingame ime: Jakii Panj
7. Vaš ID: 45040
Dodatne informacije:
1. Lider za: National Gurad
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
- Želim biti lider NG-a jer je ova organizacija veoma zahtevna i mislim da cu je moci voditi uz svoje ljude koji ce biti uz mene svakog momenta.
- Siguran sam da sam sposoban voditi organizaciju i ispuniti sve zahteve Curtora i ovog RP servera.
- Želim biti lider National Guard-a jer je posao zanimljiv i idealan za pravljenje odlicnog RolePlay-a.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Uveo bih vojni rok koji bi svaki gradjanin morao da odsluži pre nego sto odluci da se zaposli u drugoj organizaciji.
- Uveo bih vojne legitimacije koje bi se dobijale nakon odsluženog vojnog roka. Pomoću toga bi druge organizacije znale da je lice koje je doslo da se zaposli spremno pomoci drzavi protiv kriminala.
- Najvažnija stvar bi bila da stalno bude makar po 1 član NG-a na kapijama i da stoje od 12:00 do 22:00.
- Uveo bih 3 jedinice po imenu:
1. Kobre: Kobre su specijalna jedinica koja ce biti zaduzena za odlaženje i zauzimanje polozaja na dogadjajima (talačke i 24/7 prodavnice) kao i za pokrivanje NG-a tokom upada kriminalaca.
2. Vojna Policija (VP): Njihov posao ce biti patroliranje NG-em i proveravanje kapija sa vremena na vreme. Oni će takodje odlaziti do grada i videti ko nije na duznosti i poslati ga na duznost, u slucaju da nas pripadnik nece da dodje na posao, bice sankcionisan.
3. Vazduhoplovstvo: Njihova dužnost će biti letenje helikopterom oko NG-a, da bi videli ako se sprema neki napad i brzo reagovati. Oni će takodje voziti članove NG-a na dogadjaj po imenu Nosač Aviona. i vracace ih sa istog.
- Uveo bih to da svaka organizacija može dovesti nove članove do NG-a i tamo ih obučiti bez brige da ce ih kriminalci napsati ili oteti.
----------Struktura činova----------
30. General
29. Zamenik Generala
28. Brigadni General
27. Pukovnik
26. Major
25. Komandant Kobre
----------High Command----------
24. Komandant VP
23. Komandant Vazduhoplovstva
22. Zamenik Komandanta Kobre
21. Zamenik Komandanta VP
20. Zamenik Komandanta Vazduhoplovstva
----------Command----------
19. ST Kobra
18. Kobra
17. Visi Vodnik VP
16. Vodnik VP
15. Mladji Vodnik VP
14. Visi Vodnik Vazduhoplovstva
13. Vodnik Vazduhoplovstva
12. Mladji Vodnik Vazduhoplovstva
11. Zastavnik 1. Klase
10. Vodnik 1. Klase
9. Visi Vodnik
8. Vodnik
7. Mladji Vodnik
6. Vojnik 1. Klase
5. Visi Vojnik
4. Vojnik
3. Mladji Vojnik
2. Vojnik na obuci
1. Suspend
Hvala na procitanoj prijavi. Srecno drugim kandidatima!
1. Vaše ime IRL: Jakov
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 3-4h (vikendom 7h i vise)
5. Vaš Discord: jak0v_uros3vic
6. Vaše ingame ime: Jakii Panj
7. Vaš ID: 45040
Dodatne informacije:
1. Lider za: National Gurad
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
- Želim biti lider NG-a jer je ova organizacija veoma zahtevna i mislim da cu je moci voditi uz svoje ljude koji ce biti uz mene svakog momenta.
- Siguran sam da sam sposoban voditi organizaciju i ispuniti sve zahteve Curtora i ovog RP servera.
- Želim biti lider National Guard-a jer je posao zanimljiv i idealan za pravljenje odlicnog RolePlay-a.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Uveo bih vojni rok koji bi svaki gradjanin morao da odsluži pre nego sto odluci da se zaposli u drugoj organizaciji.
- Uveo bih vojne legitimacije koje bi se dobijale nakon odsluženog vojnog roka. Pomoću toga bi druge organizacije znale da je lice koje je doslo da se zaposli spremno pomoci drzavi protiv kriminala.
- Najvažnija stvar bi bila da stalno bude makar po 1 član NG-a na kapijama i da stoje od 12:00 do 22:00.
- Uveo bih 3 jedinice po imenu:
1. Kobre: Kobre su specijalna jedinica koja ce biti zaduzena za odlaženje i zauzimanje polozaja na dogadjajima (talačke i 24/7 prodavnice) kao i za pokrivanje NG-a tokom upada kriminalaca.
2. Vojna Policija (VP): Njihov posao ce biti patroliranje NG-em i proveravanje kapija sa vremena na vreme. Oni će takodje odlaziti do grada i videti ko nije na duznosti i poslati ga na duznost, u slucaju da nas pripadnik nece da dodje na posao, bice sankcionisan.
3. Vazduhoplovstvo: Njihova dužnost će biti letenje helikopterom oko NG-a, da bi videli ako se sprema neki napad i brzo reagovati. Oni će takodje voziti članove NG-a na dogadjaj po imenu Nosač Aviona. i vracace ih sa istog.
- Uveo bih to da svaka organizacija može dovesti nove članove do NG-a i tamo ih obučiti bez brige da ce ih kriminalci napsati ili oteti.
----------Struktura činova----------
30. General
29. Zamenik Generala
28. Brigadni General
27. Pukovnik
26. Major
25. Komandant Kobre
----------High Command----------
24. Komandant VP
23. Komandant Vazduhoplovstva
22. Zamenik Komandanta Kobre
21. Zamenik Komandanta VP
20. Zamenik Komandanta Vazduhoplovstva
----------Command----------
19. ST Kobra
18. Kobra
17. Visi Vodnik VP
16. Vodnik VP
15. Mladji Vodnik VP
14. Visi Vodnik Vazduhoplovstva
13. Vodnik Vazduhoplovstva
12. Mladji Vodnik Vazduhoplovstva
11. Zastavnik 1. Klase
10. Vodnik 1. Klase
9. Visi Vodnik
8. Vodnik
7. Mladji Vodnik
6. Vojnik 1. Klase
5. Visi Vojnik
4. Vojnik
3. Mladji Vojnik
2. Vojnik na obuci
1. Suspend
Hvala na procitanoj prijavi. Srecno drugim kandidatima!